Pariisista Auschwitziin

Pariisin terrori-isku Charlie Hebdo -lehden toimitukseen oli mieliä järisyttävä. Kahdeksan toimittajaa ja neljä muuta ihmistä surmattiin kylmäverisesti terroristien toimesta. Vähän myöhemmin murhattiin neljä ihmistä juutalaisessa kaupassa. Tekijöinä olivat ääri-islamilaiset terroristit.

2 kommenttia Lisää kommentti

Talouspolitiikan valintamyymälä

Ei ole kovin yllättävää, että äskettäisestä ”talousviisaiden” raportista on ekonomistien kesken jo ainakin kolme erilaista mielipidettä. Mieluisin tulevalle hallitukselle on varmasti ryhmän esitys, ettei elvytystä keskeytettäisi eikä suuria julkisen talouden leikkauksia tehtäisi heti vaalivuonna, eikä ehkä heti seuraavanakaan.

19 kommenttia Lisää kommentti
Maanantai 19.1.2015 - 18.15

Metropolipelistä

Taas mulla on asiaa metropolihallinnosta. Viime tiistaina oli asiaa koskevan lakiesityksen esittelytilaisuus Helsingissä, missäpä muuallakaan. PowerPoint-kalvo seurasi toinen toistaan, kun valtion virkamiehet ja ministerit esittelivät aikaansaannoksiaan meille hallintoalamaisille. Tällä kertaa kehyskuntien päättäjille.

0 kommenttia Lisää kommentti
Sunnuntai 11.1.2015 - 20.45

Rauha kannattaa

Pariisin tapahtumien johdosta monien pelko on ymmärrettävistä syistä lisääntynyt. Iskut New Yorkiin ja Lontooseen aiheuttivat saman ja johtivat tunnetuin seurauksin avoimeen vuosia kestäneeseen sotaan Afganistanissa ja Irakissa.

Terroritekojen nimenomainen tavoite on aiheuttaa kuolemaa, vahinkoa ja pelkoa.

0 kommenttia Lisää kommentti