Eduskunnan urheilukerho on vihdoin pitkien ponnistelujen jälkeen saanut haastetuksi perivihollisensa Ruotsin valtiopäivät kuntomaaotteluun. Saa nähdä, pystyvätkö kansanedustajat lyömään läntisen naapurin samalla tavalla kuin kävi aikoinaan maaottelumarsseissa. Takavuosien kansanhiihtomaaottelussakin suomalaiset olivat parempia.

Kaatuuko Ruotsi?

1 kommentti Lisää kommentti

Systeemin rakentajat ovat menettäneet uskonsa systeemin toimintaan.

Useiden hallitusten luottomies ministeri Raimo Sailas on menettänyt uskonsa poliittisiin päättäjiin. Vaikka näköpiirissä on kurjat ajat ja rahat ovat loppumassa, poliitikot panevat päänsä pensaaseen.

Suomen stoori on ohi

22 kommenttia Lisää kommentti

On ihmetelty, miksi Mauri Pekkarinen (kesk.) halusi eduskunnan varapuhemieheksi, kun siltä paikalta istuntosalin korokkeelta ei juuri saa suutaan avata eikä varsinkaan pitää puheita. Pekkarinenhan kuului suuren salin ahkerimpiin puhujiin ja oli keskustelujen väriläiskä, joka ei sanojaan säästellyt vastustajia ripittäessään.

Kepun ryhmä kuulee kunniansa

0 kommenttia Lisää kommentti

Kuka maksaa kenenkin elämisen? Missä rahat ansaitaan ja missä ne tuhlataan? Nämä ovat suomalaisen demokratian peruskysymyksiä.

Sote- ja kuntauudistus kärjistävät kaupunkien ja maaseudun suhteita, sillä alueiden välisiä eroja on tasattava rahalla enemmän kuin aikaisemmin.

Kaupunki vastaan maaseutu

9 kommenttia Lisää kommentti