Vapaa-aika

Sipoossa idylli ulottuu rokkifestareihinkin

Hyvällä svengillä. Suomen Karvapääkuninkaat 1968 -rokkikvartetti tarjoili yleisölle setin, joka sopi aurinkoiseen ja lämminhenkiseen tapahtumaan kuin nenä päähän.

Sipoon Sanomat Crista Lassfolk-Feodoroff

Söderkullan kartanon pihapiiri on poikkeuksellisen kaunis itsessään, etenkin kesällä. Lauantaina idylliin ilon, ihmiset ja musiikin lisäsi nyt seitsemättä kertaa järjestetty Susirock. Lippujonojen sijaan tulijan vastaanottivat hymyilevät järjestysmiehet, jotka toivottivat tervetulleeksi ilmaistapahtumaan. Festarialueella musiikista ja kesäauringosta nauttivat ihmiset niin vilteillään loikoillen kuin katsomossa istuen. Väki väritti nurmikkoa siinä määrin harvakseltaan, että lapsilla oli tilaa kirmailla vapaasti.

Sipoosta hiljattain Porvooseen muuttanut MariaMagi” Lindahl oli paikalla tyttärensä Jessican ja tyttärentyttärensä Myn kanssa. Kavaljeerinaan Lindahlin leideillä oli järvenpääläinen pikkumies Sulo Tennberg.

– Älyttömän hyvää musaa, olen aivan otettu. Osallistun nyt ensimmäistä kertaa, mutta saatan hyvinkin tulla ensi vuonna uudestaan, Magi Lindahl hehkutti.

– Tulin katsomaan kummipoikani Teemun bändiä Cherikaa, mutta olen tykännyt kaikista esiintyjistä.

Jessica Lindahl puolestaan diggaili Suomen Karvapääkuninkaat 1968-bändiä.

– Tämä on kova. Rumpali on vanha luokkakaverini, Jessica Lindahl kertoi.

Susirockiin osallistui päivän aikana kaikkiaan 850 katsojaa. Tapahtuman järjestelyistä päävastuun kantanut Matti Lamberg oli tyytyväinen mies.

– Susirockin kotikutoisuus tekee siitä kivan tapahtuman. Emme edes halua tästä megaluokan tapahtumaa, joten yleisömäärä on ihan okei, Lamberg pohti.

– Tietysti kehitettävää löytyy aina. Yksi ajatus on, että lisäisimme markkinahenkeä kohtuuhintaisilla oheistapahtumilla.

LUE LISÄÄ SUSIROCKISTA SIPOON SANOMIEN KESÄLEHDESTÄ

Etusivulla nyt

Uusimmat: Vapaa-aika

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat