Vapaa-aika

Pennintalo päivitettiin nykytrendien mukaiseksi uusilla värivalinnoilla

Yrittäjät yhteistyössä. Söderkullan vanhassa Pennintalossa yrittävät Johanna Firtina, Elina Salonen, Isabella Niva, Pauliina Söderström ja Elisa Arvinen työskentelevät jokainen oman toiminimen alla.- Yrityksemme tukevat toisiaan kattavasti, ja lisäksi myynnissä on noin kymmenen yhteistyökumppanimme tuotteita, naiset vinkkaavat.

Sipoon Sanomat Crista Lassfolk-Feodoroff

Vuoden verran ehti vierähtää vanhana Pennintalona tunnetun rakennuksen edellisistä avajaisista, kun tulevana lauantaina vietetään jo uusia. Avajaisille on tilaus, sillä söderkullalaisen kiinteistön sisätilat on remontoitu trendikkäiksi ja talon omistaja vaihtunut, kuten myös yrittäjät verhoilija Isabella Nivaa lukuun ottamatta. Yrittäjänaisten muodostamalle yhteisölle on selkeä syy: talossa riittää tilaa useammalle pienyritykselle.

Nykyinen kokoonpano sisältää Isabella Nivan lisäksi sisustussuunnittelija Elisa Arvisen, ompelija Pauliina Söderströmin, saippuatehtailija Elina Salosen ja rakennuksen toukokuussa ostaneen Johanna Firtinan.

Uuden alun kunniaksi naiset ovat remontoineet talon sisätilat. Kaikissa sateenkaaren väreissä hehkuneet seinät maalattiin trendikkäästi harmaalla, ja väliseinät rakennettiin uudestaan vastaamaan paremmin yrittäjien tarpeita. Entisen eläinkaupan tilalla on Firtinan pyörittämä sisustus- ja lahjatavaraliike sekä itsepalvelukirppis. Liiketilaa leimaavat nyt ihanat tuoksut, trendikäs tyyli ja rustiikit kalusteet.

Tiedustelut: [email protected], p. 044 347 2412. Eriksnäsintie 6, Söderkulla.

LUE LISÄÄ SIPOON SANOMISTA

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Vapaa-aika

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat