Minne mennä

Veera Maria Lilla Villanissa

Veera Maria.

Masi Music

Sipoolainen laulaja-lauluntekijä Veera Maria on ahkeroinut viimeiset puoli vuotta studion syövereissä uuden levynsä äänittämisen parissa. Sirkkalan kadulla -nimisen pitkäsoiton äänitysprosessi on jo loppumetreillä ja nyt on aika rantautua keikoille.

Pääsiäisenä Turussa konsertoinut Veera Maria esittää ensimmäistä kertaa uusia laulujaan sipoolaisille Nikkilän Lilla Villanissa lauantaina 22. huhtikuuta.

– Levystä tulee hieno ja ihanasti veeramariamainen. On mahtavaa päästä esittämään uusia biisejä ihmisille ja nähdä, miten ne uppoavat. Lilla Villan on keikkapaikkana lämmin ja siellä on erityisen upeaa esiintyä, koska aikanaan Minä-levyn tarina alkoi sieltä, sanoo Nikkilässä asuva Veera Maria.

Veera Marian ensimmäisen Minä-albumin julkaisusta onkin nyt aikaa noin kaksi vuotta. Sen jälkeen Veera Maria on keikkaillut ja samalla säveltänyt uutta musiikkia.

– Uuden levyn biisit kertovat omasta ja toki vähän muidenkin elämästä. Sirkkalan kadulla -levyn nimikkobiisi kertoo esimerkiksi opiskeluajoistani Turussa. Se oli nuoruuden kultaista aikaa, jota muistelen lämpimällä kaiholla.

Uuden albumin kappaleet ovat syntyneet tutulla tavalla. Sipoon metsissä kävellessä koirien kanssa.

– Rakas irlanninsetterini Masi ja Nikkilän kaunottareksikin kutsuttu Lenita ovat parasta mahdollista sävellysseuraa. Kun saamme nauttia raikkaasta ilmasta Sipoon metsissä, niin aivot toimii parhaiten ja luovuus kukoistaa, artisti nauraa.

Laulunaiheita on lauluntekijän mukaan kaikkialla, kunhan vain ehtisi tehdä ne valmiiksi.

– Elämä ja ihmiset ovat valtavan mielenkiintoisia. Joka päivä tulee joku juttu, mistä pitäisi kirjoittaa biisi.

Veera Maria kiittelee myös levyn taustalla vaikuttavaa keravalaista Jaakko Järvistä upeasta työstä.

– Jaakko on äärimmäisen lahjakas ja monipuolinen tuottaja ja muusikko. Hän on pieteetillä loihtinut upeita soundeja levylle. Jaakko paikkaa kaikkia minun suurpiirteisiä puoliani. Myös järvenpääläinen miksaaja Matti Kari on tehnyt fantastista työtä levyn parissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat