Vapaa-aika

Rokkikansa kerääntyy Söderkullaan lauantaina

Lauantaina rokataan! Susirockin pääesiintyjänä nähdään Cherry and the Vipers. Kuvassa kitaristi Samu Leminen, laulaja Kirsi Ylijoki ja basisti Jarkko Strengell. Rumpali Eicca Toppinen uupuu tässä joukosta, mutta hänet voi bongata livenä lauantaina.

Sipoon Sanomat

Sipoolaisnuorison oma rokkifestari Susirock järjestetään lauantaina tuttuun tapaan Söderkullan kartanon teatterimontussa. Ilmainen ja alkoholiton tapahtuma on tällä kertaa räätälöity entistä enemmän koko perheen tapahtumaksi.

Teinibändien ohella lavalle nousee muutama aikuisista kasattu kokoonpano. Illan päättää rajasiirron myötä helsinkiläiseksi päätynyt, mutta sydämeltään sipoolaisena pysynyt, pariskunta Kirsi Ylijoki ja Eicca Toppinen. Heidät nähdään yhteisen bändinsä Cherry and the Vipersin riveissä: Kirsi-rouva laulamassa ja rokkitähti Toppinen rumpalina.

– Ilman muuta osallistumme tosi hyvällä fiiliksellä! Kivaa päästä kannustamaan nuoria muusikoita, Ylijoki hehkuttaa.

– On mahtavaa, että löytyy paikallinen tapahtuma, johon ihmiset voivat tulla pitämään hauskaa koko perheen kanssa ja näkemään toisiaan.

Cherry and The Vipersin setti koostuu bändin jäsenille tärkeistä kappaleista. Luvassa on niin rokkia kuin punkkiakin aina 60-luvulta vuosituhannen vaihteessa julkaistuihin kappaleisiin saakka.

Kirsi Yllijoki nostaa bändinsä tärkeimmäksi tavoitteeksi hyvän meiningin. Hän lupaa pysyä lavalla niin kauan kuin järjestäjiltä aikaa heltiää.

– Storörenissä syksyllä heittämällämme keikalla soitimme kolme tuntia. Siihen tuskin päästään nyt, kun esiintyjiä on aika monta, Ylijoki nauraa.

– Toivottavasti voimme osaltamme madaltaa vanhempien kynnystä tulla itsekin mukaan -tai ainakin päästämään teininsä paikalle.

Susirockin muita esiintyjiä ovat Arpia, Heat Mobile, Inception Icon, Monobouz, NitroXpress, Popinjay, Ranter, Serenade of spite, They shall fall ja Tragic Gunns.

Susirockin järjestää sipoolaisnuorison musiikkiharrastusta tukemaan aikanaan perustettu Susimusa ry. Yhdistys järjestää tapahtumaan bussikuljetukset, joiden aikataulut ja pysäkit löytyvät Susirockin nettisivuilta. Sieltä löytyvät myös tarkemmat bändiesittelyt.

Susirock lauantaina 28. toukokuuta kello 11–19 Söderkullan Kartanon teatterimontussa. Lisätietoa: www.susirock.fi

Etusivulla nyt

Uusimmat: Vapaa-aika

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat