Minne mennä

Kesäinen piknikkonsertti Söderkullan Kartanon puistossa

Mikko Leppilampi on yksi sunnuntain konsertin esiintyjistä.

Sunnuntaina Söderkullan kartanolla on mukava viettää päivää kivaa musiikkia kuunnellen ja omia tai kartanon eväitä nauttien.

Esiintyjinä Porvoo Big Band ja Mikko Leppilampi sekä Ladies & Gents.

Kulttuuri- ja vapaa-aikapäällikkö Anne Laitinen kertoo, että Sipoon kulttuuripalveluille on esitetty toiveita, että Etelä-Sipoossa tulisi järjestää enemmän kulttuuritapahtumia.

– Päätimme kokeilla miten siellä toimii sunnuntai-iltapäivän konsertti kauniissa Söderkullan kartanon puistossa. Olimme yhteydessä Söderkullan kartanoon ja he ovat mukana hoitamassa tarjoilua alueella.

– Puistokonserttiin soveltuu mielestämme swing ja big band -musiikki, joka raikaa ja on hyväntuulista. Otimme yhteyttä lähellä toimiviin bändeihin ja saimme varattua Porvoon big bandin ja Mikko Leppilammen heidän solistikseen. Ladies ja Gents bändi, jota vetää Pekka Leander Sipoosta, on iltapäivän toinen esiintyjä. Heidän ohjelmistonsa koostuu Bluesbrothers-elokuvan musiikista ja tietääkseni ovat sonnustautuneet aiheen mukaiseen asuun, kertoo Anne Laitinen.

– Toivottavasti aurinko paistaa sinä päivänä niin, että yleisökin tarvitsee mustat lasit. Jos epäonneksemme sataa, ukkostaa ja tuulee, peruutamme tapahtuman, koska yleisöhän istuu taivasalla. Tapahtuma on ilmainen, muistuttaa Anne Laitinen.

– Toivomme, että sipoolaiset tulevat paikalle sankoin joukoin nauttimaan sekä jatsahtavasta musiikista että piknikistä tai Söderkullan kartanon antimista.

Piknik-konsertti Söderkullan kartanolla su 17.6. klo 14-17. Esiintyjinä Porvoo Big Band ja Mikko Leppilampi sekä Ladies & Gents. Vapaa pääsy.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat