Paikalliset

Sipoolaisille hurja mitalisade SFI-mestaruuskisoissa

Tyttöjen 15-vuotiaissa SV:n vasta 14-vuotias monilahjakkuus Helmi Isometsä toi kotiin kolme kultamitalia. Isometsä kuvassa korkeimmalla korokkeella.

SV

If Sibbo-Vargarnan yleisurheiljijat menestyivät laajalla rintamalla SFI-mestaruuskisoissa Pietarsaaressa 7-8.7.

Svensk Finlands Idrottsförbund -mestaruuskisoista oli kotiin tuomisina Sipooseen yli 30 mitalia sekä nippu kovia tuloksia.

Kisat olivat kovatasoiset ja menestys näissä kisoissa on tulos SV:n yleisurheilussa tehdystä pitkäjänteisestä ja hyvästä toiminnasta sekä sitoutuneista urheilijoista.

Eljas Aalto pysäytti 200 metrin juoksussa kellot aikaan 21,37, jolla hän paransi omaa ennätystään. Aalto voitti kilpailun ja on tällä hetkellä Suomen viidenneksi nopein 200 metrin juoksija.

Tämän lisäksi Eljas sijoittui sekä 100 metrin että 400 metrin juoksuissa palkintopallille. Miesten sarjassa mitaleille pääsi myös Elias Ylöstalo pituudessa ja 110 metrin aidoissa, Edward Lindberg 100 ja 400 metrin aidoissa sekä Joona Luotonen pituudessa ja Anton Kunnas seiväshypyssä.

Naisten sarjassa Aino Tapio paransi omaa ennätystään 100 metrin juoksussa ajalla 12,33 sijoittuen kolmanneksi.

Tapio juoksi 200 metrin aikaan 25,13, joka on SV:n edustajan uusi oma ennätys. Tapio voitti pronssia 200 metrillä. Näiden pronssimitalien lisäksi Aino Tapio voitti hopeaa pituudessa.

Elin Mickos sijoittui 400 metrin aidoissa pronssille.

15-vuotiaissa pojissa SV:llä on joukko kovia urheiljoita. Rasmus Martin voitti omalla ennätyksellä 100 metrin juoksun ajalla 11,70, joka on toiseksi paras tilastoaika tällä kaudella koko maassa.

100 metrin aidoissa saatiin kaksoisvoitto Sipooseen Matias Komin voittaessa ja Matias Tulokkaan tullessa hopealle. 300 metrin aitajuoksussa sipoolaiset putsasivat koko pöydän kolmoisvoitolla, kun Matias Komi voitti, Matias Tulokas oli toinen ja Daniel Wickström kolmas. Kiekonheitossa Ahti Pokkinen kiskaisi 47,58 metriä, mikä oikeutti ykkössijaan.

Tyttöjen 15-vuotiaissa SV:n vasta 14-vuotias monilahjakkuus Helmi Isometsä toi kotiin kolme kultamitalia. Hän paransi omaa ennätystään sekä 300 metrin juoksussa 41,56 että kolmiloikassa 11,24 metriä kantaneella loikalla. Lisäksi Helmi voitti 100 metrin juoksun ja on tällä hetkellä ikäluokkansa tilastoykkönen sekä 300 että 100 metrin juoksussa.

Edellä mainittujen lisäksi mitalisijoille sijoittuivat seuraavat If Sibbo-Vargarnan urheilijat; Jessica Laxén, Niklas Raappana, Otto Junnila, Emil Nylund, Robin Hildén, Victoria Lindberg, Senja Pantti.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat