Paikalliset

Vuoden sipoolaisen äänestys käynnistyi vilkkaana – jo yli tuhat ääntä annettu

Vuoden sipoolainen -kisassa annettiin ensimmäisen vuorokauden aikana yli tuhat ääntä.

Kuvakooste: Etelä-Suomen Media

Torstaina 3. tammikuuta alkaneen Vuoden sipoolainen -kisan äänestys on käynnistynyt vilkkaasti. Jo ensimmäisen vuorokauden aikana kilpailussa annettiin yli tuhat ääntä.

– Mahtavaa, että sipoolaiset ovat lähteneet näin aktiivisesti äänestämään omaa suosikkiaan Vuoden sipoolaiseksi. Tässä kilpailussa valta on nimittäin kokonaan lukijoillamme, Sipoon Sanomien vs. päätoimittaja Ulla Yliherne toteaa.

Ensimmäisen äänestysvuorokauden aikana kärkikahinoihin on noussut neljä ehdokasta, joista kukin on saanut toista sataa ääntä.

– Äänestysaikaa on vielä rutkasti jäljellä, joten tilanne voi kehittyä mihin suuntaan tahansa. Mukaan on jo ilmoitettu myös muutamia niin sanottuja mustia hevosia, eli ehdokkaita varsinaisen ehdokaslistan ulkopuolelta, Yliherne paljastaa.

Vuoden sipoolaiseksi on ehdolla yhdeksän esiraadin valitsemaa ehdokasta. Tämän lisäksi voi äänestää listan ulkopuolelta niin sanottua mustaa hevosta.

Ehdokaslista sekä äänestyslomake löytyvät Sipoon Sanomien verkkosivuilta osoitteesta www.sipoonsanomat.fi/vuodensipoolainen

Viimeinen äänestyspäivä on sunnuntai 3. helmikuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

He ovat ehdolla Vuoden sipoolaiseksi – katso ehdokkaat ja äänestä suosikkiasi3.1.2019 06.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat