Puheenaihe

Villi huhu levisi kaikkien aikojen suurimman lottopotin voittajasta – kauppias tyrmää 15,5 miljoonan euron kohtalon

Kauppias Mustafa Kosar tarjoili sunnuntaina lottovoiton kunniaksi kahvia ja karkkeja kaupassaan Routiolla. Rauno Rinne (oik.) sanoi, että jos olisi itse voittanut, olisi jo etelän lämmössä. Vasemmalla Nazife Kosar.

Helena Soinio

Rauhaisan loskainen viikonlopputunnelma sähköistyi Lohjan Routiolla, kun lauantaina puolilta öin tuli tieto mahtavasta lottovoitosta.

Kalliomäentien MK Market Routionmäki oli myynyt historian arvokkaimman kupongin, ja ainoan täysosuman voittaja saa 15,5 miljoonaa.

– Minä sain tiedon yöllä, kun meillä oli juuri karaoke menossa ravintolassamme Kayatepessa. Ihmiset huusivat aivan innoissaan. Tänään kaikki asiakkaat ovat puhuneet siitä kaupassa, kertoi kauppias Mustafa Kosar sunnuntaina sanomalehti Länsi-Uusimaalle.

Voittaja on 99,9 -prosenttisella varmuudella routiolainen.

Tänään maanantaina Veikkaus tulee Kosarin tietojen mukaan koristelemaan kauppaa voiton juhlistamiseksi. Routiolla käynnistyi heti huhumylly siitä, kuka onnekas voittaja mahtaa olla.

Kosar ja kaupassa työskentelevä Nazife Kosar kertoivat, että kaupassa kävi sunnuntaina paljon ihmisiä tapahtunutta ihmettelemässä.

Aika moni routiolainen laittoi uuden lottokupongin vetämään ja kysyi samalla kauppiaalta, kuka sen 15,5 miljoonaa oikein voitti.

– En minä tiedä, eikä ehkä Veikkauskaan vielä tiedä. Eikä sitä minulle ilmoitetakaan, ellei voittaja halua että nimi julkistetaan, Kosar sanoi.

– Täällä on sellainenkin huhu, että minä olisin voittanut! Mutta minä en ole lotonnut kuin yhden kerran, tällä kierroksella juuri, enkä voittanut, kauppias tyrmäsi huhun.

Hänen mukaansa voittaja on kuitenkin 99,99 prosentin varmuudella paikkakuntalainen.

Lue koko juttu Länsi-Uusimaasta

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat