Paikallisurheilu

SV:n Jonas Nordström oli voimissaan edesmenneen Mika Myllylän suosimissa hiihtomaastoissa

Joakim Nordström (vas.), Jonas Nordström ja Benjamin Holmgren onnistuneen nuorten SM-kisaviikonlopun jälkeen Haapajärvellä.

SV:n hiihtojaosto

If Sibbo-Vargarnan nuoret mieshiihtäjät olivat hyvässä vauhdissa viikonlopun nuorten 17-23-vuotiaiden SM-hiihdoissa, jotka ratkottiin edesmenneen hiihtolegendan Mika Myllylän suosimissa kovissa harjoitusmaastoissa Haapajärvellä.

Lauantaina kisattiin perinteisen tyylin 15 kilometriä ja sunnuntaina 30 kilometriä vapaan yhteislähtökisassa.

Lauantaina keli oli raskas vesisateen kastuttamassa kisassa, kun taas sunnuntaina kisa ratkottiin upeassa kevätkelissä.

Parhaiten sipoolaisryhmästä onnistui Jonas Nordström, joka hiihti nousujohteisen kisan miesten alle 23-vuotiaiden sarjassa. Hän oli kahdeksas lauantain 15 km perinteisen kisassa. Jonas oli viiden kilometrin väliajoissa sijalla 18., mutta hän onnistui raskaassa kelissä lisäämään vauhtiaan kisan lopulla. Lopputuloksissa Nordströmin taakse jäi monia nimekkäitä hiihtäjiä.

Myös sunnuntain vapaan 30 kilometrin kisassa Jonas kamppaili kärjen kanssa hyvin alussa. Lopputuloksissa hän oli 15., mikä sijoitusmielessä oli hyvä suoritus. Jonaksen osalta tämän vuoden kisakausi on ollut uran paras.

Kolme viikkoa sitten Jonas hiihti jo kahdesti kympin sakkiin nuorten SM-kisoissa Puijolla. Hän oli kymmenes perinteisen 10 kilometrin matkalla ja nousi kahdeksanneksi 15 kilometrin vapaan taka-ajokisassa.

Myös Sibbo-Vargarnan muut hiihtäjät suoriutuivat hyvin viime viikonlopun kisoista. Benjamin Holmgren hiihti M23-sarjassa sijalle 28. perinteisen kisassa ja oli vapaan kisassa 23. mies maalissa.

Joakim Nordström, joka tänä talvena kilpailee M20-sarjassa, saavutti viikonloppuna talven parhaan SM-sijoituksensa lauantain 15 kilometrin perinteisen kisassa. Hän oli 20:s.

Sunnuntain pitkässä vapaan tyylin kisassa Joakim oli maalissa 23:s.

Talven nuorten SM-kisat on nyt hiihdetty. SV:n hiihtäjiltä kausi oli menestyksekäs ja seuran hiihtäjät ottivat selkeitä askelia eteenpäin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat