Paikalliset

Ennakkoääniäkin valtavasti laskematta: Mikaela Nylander menossa vahvasti läpi – Anette Karlsson ja Otto Anderssonkin ensimmäisissä tuloksissa kiinni edustajanpaikassa

Noin viidesosa Uudenmaan äänistä laskettu: Mikaela Nylander on kiinni eduskuntapaikassa. Edelliskerralla Nylander sai reilut 2800 ennakkoääntä, nyt koossa on vajaat 1800.

Outi Paappanen

Kello 20 Uudenmaan vaalipiirin ennakkoäänistä oli laskematta lähes puolet. Näin ollen ensimmäiset tulokset perustuvat vain viidennekseen vaaleissa annetuista äänistä.

Tilanne näyttäisikin itäuusmaalaisittain jopa erinomaiselta. Se tulee rutkasti heikkenemään, koska eniten ääniä lienee laskematta juuri Espoosta ja Vantaalta.

Porvoolainen kansanedustaja Mikaela Nylander (r.) olisi 1 787 äänellään menossa kirkkaasti viidennelle kaudelleen. Hän on RKP:n uusmaalaisista ehdokkaista kakkosena Anders Adlercreutzin jälkeen.

Huikein yllätys on porvoolaisen Anette Karlssonin kiinnitys tällä hetkellä edustajanpaikkaan 1 107 äänellään. Edellä ovat uusmaalaisista demareista vain Antti Rinne, Antti Lindtman ja Timo Harakka.

Eduskuntapaikassa ovat ensimmäisten tulosten perusteella kiinni myös sipoolaiset Heikki Vestman (kok.) 1 107 ja Harry Harkimo (Liike Nyt) 1 713, Arkadianmäelle olisi pääsemässä myös loviisalainen Otto Andersson (r.) 1 429 äänellä.

Uudenmaan ääniharava oli kello 20.10 kokoomuksen Elina Lepomäki 3 806 äänellä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

SDP sai eniten ennakkoääniä, keskustalle pettymys – seuraa tästä koko Suomen vaalituloksen kehittymistä14.4.2019 20.02

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat