Paikalliset

Lähes 90-vuotiaan sipoolaisnaisen rollaattori varastettiin – Poliisi ei ota rikosilmoitusta vastaan puhelimessa eikä ikäihminen pääse Porvooseen

Varkaat veivät nikkiläläisnaisen liikkumiseen tuiki tarpeellisen kulkupelin. (Kuvituskuva)

Sipoolaisen rouvan pihasta varastettiin rollaattori viime viikonloppuna Nikkilässä. Tuiki tarpeellinen menopeli oli hävinnyt rappusten pielestä omakotitalon pihasta.

Iäkäs nainen huomasi katoamisen maanantaina.

– Arvelin, että sen ovat ottaneet jotkut lähiseudun pojat, jotka ovat nähneet minut sen kanssa. Pääsen sillä vielä hurjastelemaan, koska kädet toimivat ja pystyn käyttämään käsijarruja.

– Ajattelin, että pojat ajelevat sillä jonkin aikaa ja tuikkaavat sen sitten jostain tontin raosta takaisin.

 

Rollaattori ei kuitenkaan ole palautunut omistajalleen. Lähemmäs 90-vuotias rouva päätti tulla Sipoon Sanomien toimitukseen jättämään katoamisilmoitusta lehteen. Rikosilmoituksen teko tuntui hankalalta, sillä hän ei löytänyt ajanmukaista puhelinnumeroa kotoaan. Internetiä hän ei osaa käyttää.

 

Oikeasta puhelinnumerosta ei ole pienten ajokkien rikosilmoituksissa hyötyä, sillä puhelimitse otetaan vastaan vain ilmoituksia autovarkauksista.

– Polkupyörien ja muiden kevyiden kulkuneuvojen varkauksista on tehtävä ilmoitus paikan päällä Porvoon poliisilaitoksella, rikosilmoitusten päivystysnumerosta kerrottiin Sipoon Sanomille.

– Miten minä nyt Porvooseen pääsisin, kun kulkeminen on näin huonoa muutenkin, ihmettelee heppoisemmalla vararollaattorilla saapunut nikkiläläinen.

– Minulta vietiin jalat, hän kuvailee tilannetta.

 

Kadonnut rollaattori oli pitkänmallinen, kuin potkukelkka, ja rouvan kuuleman mukaan haluttu malli. Hän arveleekin, että asialla ovat olleet ammattivarkaat.

Yleensä ajoneuvo on lukittuna portaan kaiteeseen, mutta tällä kertaa lukitseminen unohtui.

Mahdollisista havainnosta voi ottaa yhteyttä Sipoon Sanomien toimitukseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Verokone

 

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat