Paikallisurheilu

Ådalens Idrottsföreningin (ÅIF) naisten edustusjoukkue nappasi komean kotivoiton O2-Jyväskylästä

ÅIF:n kapteeni Ella Ahtiainen teki lauantaina hatturempun.

Esa Takalo

Ådalens Idrottsföreningin (ÅIF) naisten edustusjoukkue pelasi viikonloppuna kotikentällään Sipoo Areenalla O2-Jyväskylää vastaan naisten Salibandyliigan B-lohkon ottelun. Kotijoukkue oli rautaa, ja jyväskyläläiset saivat poistua lopulta Sipoosta tyhjin käsin, kun ÅIF vei ottelun voiton 8–4 (3–2, 2–1, 3–1) lukemin.

Ottelun ehdoton tähti oli hattutempun iskenyt ÅIF:n Ella Ahtiainen. Joukkueen kapteeni olikin todella tyytyväinen omiensa suoritukseen.

– Pelasimme joukkueena hyvin ja saimme tasaisesti onnistumisia. Ekasta erästä paransimme loppua kohden ja ottelu olikin meidän parasta peliä tähän mennessä. Harjoitus alkaa tuottamaan tulosta, Ahtiainen summasi ottelun jälkeen.

Ahtiainen korostaa kuitenkin, että aina voi kuitenkin parantaa.

– Vastustaja osasi kuitenkin hyvin hyödyntää meidän virheet ja rankaisi niistä. Siinä on vielä kehitettävää. Erityisen tyytyväinen olen, että saatiin tehtyä maaleja tasaisella rintamalla, Ahtiainen iloitsi.

ÅIF onnistui lauantaina pelaamaan todella hyvää puolustuspeliä. Päävalmentaja Sami Vidgren nosti esiin kaksi avainpelaajaa.

– Voitimme pelin puolustamalla ja pystyimme luomaan riittävästi maalipaikkoja. Ella Ahtiainen käytti ne mainiosti ja vieläpä hattutempun arvoisesti. Pelissä oli paljon hyvää ja monta onnistujaa, muttei vielä ihan nappi 60 minuuttinen, niin sanotusti nousujohteinen peli.

– Toinen erä oli meiltä jo selvästi parempi. Aloimme voittamaan kaksinkamppailuita ja siitä seurauksena 10 minuutin pallollinen vaihe, jonka aikana vastustaja sai yhden laukauksen hyvin pelanneen Sanna Viitasen maalille, Vidgren kommentoi.

Sipoolaiset ovat pelanneet nyt naisten Salibandyliigan B-lohkossa viisi ottelua, joista se on voittanut kolme. Sarjataulukossa se on toisena, heti FBC Loiston perässä. ÅIF:n naiset nähdään tositoimissa seuraavan kerran 26.10, kun sipoolaiset matkaavat Turkuun FBC Loiston vieraaksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat