Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Paikalliset

Kuka kruunataan Vuoden sipoolaiseksi? Tässä ovat yhdeksän ehdokasta – nyt voit äänestää suosikkiasi

Sipoon Sanomien viime vuonna aloittama perinne saa jatkoa. On jälleen aika selvittää kuka, ketkä tai mikä on Vuoden sipoolainen -tittelin arvoinen.

Raati on valinnut mukaan yhdeksän vahvaa ehdokasta.

Tällä kertaa jo ehdokasasettelussa on otettu huomioon sipoolaisten vinkit. Lukijat saivat nimittäin ehdottaa jo etukäteen kenen tai minkä tulisi olla tällä kertaa mukana ehdokaslistassa.

Mikäli omaa suosikkia ei tästä huolimatta löydy, voit äänestää niin sanottua ”mustaa hevosta” ja itse ehdottaa kenelle titteli kuuluisi.

Vuoden sipoolaisen tulee olla henkilö, yhdistys, yritys, seura tai jokin muu taho, joka on tehnyt Sipoota tai sipoolaisuutta myönteisellä tavalla tunnetuksi.

 

Ehdokkaat ovat:

Sebastian Freudenthal. Nosti sipoolaisen salibandyn liigatasolle ÅIF:n päävalmentajana.

Raakel Lignell. Sipoolaistaiteilija toi rohkeasti esille julkiseen keskusteluun parisuhdeväkivallan esikoisromaanissaan.

Anders Mickos. Ihmisläheisenä tunnettu ja arvostettu palvelujohtaja ja johtava lääkäri. On myös aktiivinen partiolainen.

Susiliikenneympyrä. Vihdoin ja viimein sudet vartioivat Sipooseen saapuvia. Viisi sutta asetettiin uuteen Nikkiläntien, Brobölentien ja Martinkyläntien liikenneympyrään lokakuussa. Susipatsaat ovat talmalaisen kuvanveistäjän Pekka Paikkarin käsialaa, kuten ovat myös Nikkilän kolmen muun liikenneympyrän puput, porkkanat ja perhoset.

Helene Liljeström. Sibbo Svenska församlingin pitkäaikainen kirkkoherra, joka jäi eläkkeelle joulukuussa.

Joona Toivio. Sipoossa jalkapallo-oppinsa saanut Huuhkajien tähtitoppari nähdään kesällä EM-kisoissa.

Leppätien koulu. Vastannut kielikylpykoulun toiminnasta Sipoossa jo 20 vuotta.

Chorale. Sipoolaispariskunnan eurodance-yhtye on kerännyt Youtubessa ja Spotifyssa miljoonia latauksia. Viime elokuussa yhtye julkaisi koulukiusaamista vastustavan kappaleen. Yhtyeelle tulee 20 vuotta täyteen vuonna 2020.

Tuija Elokivi. Aktiivinen somekeskustelija ja Nikkilän Facebook-ryhmän ylläpitäjä. Tullut tutuksi myös Nikkilän sote-talon kahvilan, Cafe Diémin työntekijänä. Edusti menestyksekkäästi myös Stadi vs. Lande -tv-ohjelmassa Sipoon böönat -joukkueessa.

 

Näin äänestät:

Äänestä suosikkiasi täyttämällä tämän jutun lopusta löytyvä äänestyslomake.

Ehdolla on yhdeksän raadin valitsemaa ehdokasta. Tämän lisäksi voit äänestää listan ulkopuolelta niin sanottua mustaa hevosta, eli omaa ehdokastasi.

Viimeinen äänestyspäivä on sunnuntain 2. helmikuuta.

– Kuten edellisellä kerralla myös nyt Vuoden sipoolainen on kisa, johon suhtaudutaan asiaan kuuluvalla vakavuudella kuitenkin vahva pilke silmäkulmassa, Sipoon Sanomien päätoimittaja Ulla Yliherne muistuttaa.

– Tämän kisan hienous piilee siinä, että voittaja on nimenomaan sipoolaisten itsensä valitsema. Viime vuonna kilpailussa annettiin yli 2 100 ääntä, Yliherne jatkaa.

Vuoden sipoolainen -äänestyksen voittaja julistetaan 6. helmikuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat