Paikalliset

Uudenmaan parasta naapurihenkeä Sipoossa – K-Supermarket Basilikan väellä juhlan paikka

K-Supermarketin osastovastaava Miia Laaksonen viihtyy tehtävissään Nikkilässä.

Jouni Lampinen

K-Supermarket Basilikan väki aikoo yhdessä juhlia palkintoaan Uudenmaan parhaana. Basilikan väestä puhuttaessa kauppias Mikko Kontio tarkoittaa kaikkia, niin henkilökuntaa kuin asiakkaitakin.

K-Supermarket-ketju palkitsi Basilikan Uudenmaan parhaana.

Pirkan päivänä syyskuussa vuonna 2018, silloin alkoi Kontion kauppiastaipale Nikkilässä Sipoossa. Hän halusi heti panostaa asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyvyyteen.

– Haluan, että Basilika on kuin hyvä naapuri, jonne sipoolaiset voivat tulla kylään, Kontio sanoo.

 

Mikko Kontiolle päivät Basilikan kauppiaana sujuvat duurivoittoisesti. Hän pitää töistään ja ihmisistä, joiden kanssa on tekemisissä Basilikassa.

– Asiakaspalvelu on jotenkin sisäänrakennettuna minuun.

Kun on hyvä olla, asiat järjestyvät aina, vaikka kaikki eivät etenisikään tarkan suunnitelman mukaan. Basilikassa tehtiin remontti, joka uudisti myymälätilat viime vuoden aikana. Noin neljä kuukautta kestäneet uudistyöt toivat arkeen vipinää. Mutta se remontti on ollut jo kuukausia sitten tehtynä. Myös julkisivua on päivitetty.

– Palkitsemme vuosittain sellaisia kauppoja, joiden asiakastyytyväisyys ja toiminta on erinomaista. Palkittavissa kaupoissa toimintaa kehitetään innovatiivisesti ja pitkäjänteisesti, K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala kertoo.

– Tänä vuonna kiinnitimme erityistä huomiota siihen, miten asiakkaille luodaan ainutlaatuinen asiointikokemus jokaisella käyntikerralla.

 

K-Supermarket Basilikan palkintoa perusteltiin seuraavasti: Uuden kauppiaan myötä kaupan asiakastyytyväisyys on noussut kohisten. Kaupan menestys on saavutettu asioiden ja palvelukokonaisuuden tinkimättömällä ja ammattimaisella toteutuksella ja hyvällä henkilöstöjohtamisella.

– Voitto tuntuu mahtavalta, Kontio kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat