Sipoon teatteri

Halloween kauhukävely Pehtoorin tuvalla 3.11 klo 15-18

Halloween lähestyy ja lapsilla ei mitään kivaa tekemistä? Ei huolta, Sipoon Teatteri nimittäin järjestää lauantaina 3. marraskuuta klo 15 alkaen Sipoossa, Söderkullan kartanon alapihalla sijaitsevalla Pehtoorintuvalla hyytävän ja selkäpäitä karmivan kauhukävelyn. Kauhukävelyt alkavat aina puolen tunnin välein eli klo 15, 15.30, 16, 16.30, 17 ja 17.30.

Kauhukävelyn sisäänpääsymaksu 5€ sisältää karmivan herkullisen karkkipussin ja kasvomaalauksen. Aikuisilta ei peritä pääsymaksua ja ulkokahviossa on myynnissä makkaraa, pullaa ja kahvia, mikäli nälkä pääsee yllättämään kauhukävelyn aikana tai sen jälkeen. Kauhukävelyn ikäsuositus on lapsille (jos saapuu yksin) 8 - 10 vuotta, aikuisen seurassa tervetulleita ovat kaikki 6 - vuotiasta ylöspäin olevat koulu - tai esikouluikäiset lapset. Lisätietoa teatterin kotisivuilta: www.sipoonteatteri.fi ja Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1508170545951825/. Tervetuloa! 

Sipoon teatteri

Aikaisempia kirjoituksia

Sipoon teatteri

Etelä-Sipoon Nuorisoseura ry on perustettu jo vuonna 1948. Varhaisimmissa asiakirjoissa mainitaan perustajajäsenenä mm. sipoolainen kuuluisuus nobelisti A. I. Virtanen. Seuran nykypäivän näkyvin toimintamuoto on Sipoon teatteri. Teatteritoiminnan aktiiviset harrastajat ovat esiintyneet kesäisin jo yli 20 vuoden ajan Söderkullan kartanon luonnonkauniilla ulkonäyttämöllä. Syksyllä 2010 alkoi laajamittainen lasten ja nuorten teatteritaiteen perusopetus yhteistyössä Sipoon kunnan ja Kansalaisopiston kanssa. Tässä toiminnassa on mukana lähes 50 opiskelijaa. Teatteritaiteen koulutusta järjestetään kahdessa ryhmässä sekä Söderkullassa että Nikkilässä. Kyseessä on useita vuosia kestävä erittäin kattava teatteritaiteen koulutus, joka antaa lapsille ja nuorille loistavat ilmaisun ja yhteistyön taidot elämää ja tulevaa opiskelua varten. Kaikkeen toimintaan voi perehtyä paremmin seuran nettisivuilla osoitteessa www.sipoonteatteri.fi. Sieltä löytyvät myös tiedot näyttämö- ja muun toiminnan yhteyshenkilöistä.

Uusimmat mielipiteet