Ulla YliherneKirjoittaja on Sipoon Sanomien vs. päätoimittaja

Samalle festariviivalle naapureiden kanssa

Järvenpäällä on Puistoblues, Vantaalla Tikkurila Festivaali, Porvoolla Tirmo Blues ja Tuusulalla Järvenpään kanssa yhdessä Meidän Festivaali. Helsingissä järjestettävien muusiikkifestareiden luettelemiseen menisi ehkä koko tällä kirjoitukselle varattu palstatila.

Ensi kesästä lähtien Sipoo voi olla rinta rottingilla naapurikaupunkiensa kanssa.”

Ensi kesästä lähtien Sipoo voi olla rinta rottingilla naapurikaupunkiensa kanssa siitä, että jatkossa myös susipitäjällä on oma kesäfestivaalinsa.

Uusi Riverside Festivaali järjestetään Joensuun tilalla Söderkullassa heinäkuussa.

Kahden päivän aikana luvassa on artistikattaus, josta jokainen kuulija löytää varmasti suosikkinsa.

Lavalle nousevat kotimaisista esiintyjistä muun muassa Diandra, Pete Parkkonen, Atomirotta ja Pointing Down.

Ulkomaisista artisteista Sipoossa nähdään yhdysvaltalainen jazz-, gospel-, ja blues- laulaja sekä kontrabasisti Jimmie Lawson.

Sipoo on oman kesäfestarinsa ansainnut. Samalla se on oiva keino houkutella myös ulkopaikkakuntalaisia tutustumaan Sipooseen.

Tässä olisikin tuhannen taalan paikka miettiä mitä ja miten Sipooseen saapuville festarivieraille saataisiin annettua niin positiivinen kuva, että he vierailisivat täällä myös toisenkin kerran.

Suomen kesä voi kuitenkin olla armoton. Siksi lopulta ei voi muuta toivoa kuin, että ensi kesänä 19.–20. heinäkuuta Sipoossa aurinko hellisi festivaalikansaa oikein olan takaa.

Ulla Yliherne

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet