Sipoon teatteri

HUOM! Sipoon Teatterin Kesäteatterinäytökset Joensuun Tilalla

Kesäteatteria Itä-Uudellamaalla. Sipoon Teatteri Joensuun Tilalla kesästä 2019 alkaen.

Sipoon Teatterin kesäteatterinäytökset esitetään kesästä 2019 alkaen Joensuun Tilan ulkoilmanäyttämöllä. Joensuun Tila sijaitsee Söderkullassa, osoitteessa Joensuunraitti 5 01150 Söderkulla. Joensuunraitille ajetaan suoraan Uudelta Porvoontieltä, Massbyntien  (Arla-Ingmannin) risteystä vastapäätä. Alueelle on laitettu kesäteatteriin ohjaavat kyltit. Näyttämömme sijaitsee Caravanalueen alussa olevalla aukiolla. Autot voi jättää niille varatulle P-alueelle joka sijaitsee aivan näyttämöalueen kupeessa. 

Liput näytöksiin voi ostaa etukäteen NetTicket-palvelun kautta tai suoraan lippukojusta näyttämöalueella. Väliajalla on mahdollisuus ostaa kahvikojusta ja makkarakatoksesta syötävää ja juotavaa. 

Näytöksiin kannattaa varata mukaan säähän sopivaa lisävarustetta, oli se sitten aurinkolippaa, villapaitaa tai sadetakkia. Osa katsomosta on katettu.

Näytökset alkavat perjantaina 26.7.2019 klo 19.00.

Tervetuloa nauttimaan ja nauramaan kanssamme Dave Freemanin Kunnolla Katettu -näytelmän parissa!

 

Sipoon teatteri

Aikaisempia kirjoituksia

Sipoon teatteri

Etelä-Sipoon Nuorisoseura ry on perustettu jo vuonna 1948. Varhaisimmissa asiakirjoissa mainitaan perustajajäsenenä mm. sipoolainen kuuluisuus nobelisti A. I. Virtanen. Seuran nykypäivän näkyvin toimintamuoto on Sipoon teatteri. Teatteritoiminnan aktiiviset harrastajat ovat esiintyneet kesäisin jo yli 20 vuoden ajan Söderkullan kartanon luonnonkauniilla ulkonäyttämöllä. Syksyllä 2010 alkoi laajamittainen lasten ja nuorten teatteritaiteen perusopetus yhteistyössä Sipoon kunnan ja Kansalaisopiston kanssa. Tässä toiminnassa on mukana lähes 50 opiskelijaa. Teatteritaiteen koulutusta järjestetään kahdessa ryhmässä sekä Söderkullassa että Nikkilässä. Kyseessä on useita vuosia kestävä erittäin kattava teatteritaiteen koulutus, joka antaa lapsille ja nuorille loistavat ilmaisun ja yhteistyön taidot elämää ja tulevaa opiskelua varten. Kaikkeen toimintaan voi perehtyä paremmin seuran nettisivuilla osoitteessa www.sipoonteatteri.fi. Sieltä löytyvät myös tiedot näyttämö- ja muun toiminnan yhteyshenkilöistä.

Uusimmat mielipiteet