Pihatalkoot

Essi Vaahterikko

Meillä oli siis tänään Mäntykaari 4:ssä pihatalkoot. Tavan mukaan osallistujat olivat aika samat, kuin muinakin vuosina. Tänä vuonna tekemiset vaan jäivät aika vähiin, koska huoltoyhtiö oli jo käynyt tekemässä suurimmat työt. Nyt on piha kuitenkin siistimpi ja samalla sai kivasti viettää aikaa naapureiden kanssa grillaten.

Kävimme ennen pihatalkoita vähän kaupoilla. Sain nyt vihdoinkin hankittua kesälle kukkia. Täytyy vaan toivoa, ettei enää pakkaset iske. Yläkerran parvekkeelle laitoin orvokkeja. Etupihalla on nyt kasvamassa kirsikkatomaatti, se onkin meidän kodin ainoa aurinkoinen paikka. Samoin etupihalle tuli kuvassa olevat samettiruusut. Talkoiden jälkeen kävin vielä vähän omalla takapihalla hommissa, laitoin nurmikolle vähän kanankakkaa.

Sadepäivä muuttui kivasti aurinkoiseksi.

Elämää Söderkullassa

Essi Vaahterikon blogissa tutustutaan söderkullalaiseen elämänmenoon. Kolme vuotta maailmaa sipoolaisin silmin katsonut Essi on 39-vuotias uusioperheen äiti. Luvassa on paitsi havaintoja Söderkullasta, myös ripaus politiikkaa ja katsauksia maailman menosta.