Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Mainos | Monet pienet ja keskisuuret yritykset tarvitsevat menestyksestään ja tuottavuudestaan huolimatta lisärahoitusta viedäkseen liiketoimintansa seuraavalle tasolle. EstateGurun yrityslainat helpottavat rakennusprojektien toteutusta. Lue lisää, miksi yrityslainan ottaminen kannattaa.

1. Fyysisen liiketilan laajentaminen tai hankkiminen

Oli se sitten ravintola, johon ei yksinkertaisesti mahdu kaikkia kiinnostuneita ruokailijoita, tai erikoistuotteiden liike, jossa hyllytila on loppunut kesken, fyysisen tilan rajoitteet voivat hankaloittaa liikevaihdon kasvua. On helppo ehdottaa muualle muuttoa, mutta sijainti on usein elintärkeä yrityksen menestykselle.

2. Jälleenrahoita tai uudelleenjärjestele olemassa oleva laina tai velka

Monilla yrityksillä on useita erityyppisiä velkoja. Olet ottanut ehkä luottokorttivelkaa lyhyen aikavälin hätätilanteiden paikkaamiseen, tai turvautunut vaihtoehtoiseen lainanantajaan, kun kassavirrat ovat väliaikaisesti huvenneet, ja kamppailet nyt kasaantuvien korkeiden korkojen kanssa.

On usein fiksumpaa jälleenrahoittaa olemassa olevat velat yhden keskitetyn lainan alle, joka tarjoaa matalamman koron ja siten vapauttaa kuukausittain käytettävissä olevia rahoja muihin tarkoituksiin, ja säästää sinulle huomattavan summan pitkällä aikavälillä.

3. Tilaisuus, jota ei voi jättää välistä

Löydät mielenkiintoisen kiinteistön, jonka haluaisit ostaa, remontoida ja myydä voitollisesti. Ongelmana on, että sinun täytyisi saada rahoitus nopeasti, mutta et saa pankista rahoja tarpeeksi nopeasti kiinteistöön ja muut halukkaat ostajat vievät kohteet nenäsi edestä. Nopealla ja joustavalla rahoituksella pääset kiinteistöihin entistäkin nopeammin kiinni.

Yllämainittujen skenaarioiden yhteinen ongelma yrittäjille on se, että pankit eivät usein ole halukkaita auttamaan heitä. Heidän yrityksensä eivät välttämättä ole olleet tarpeeksi pitkään toiminnassa, tai lainasumma on yksinkertaisesti liian pieni kiinnostaakseen suuria luotonantajia markkinoilla. Hakemusprosessi on usein hidas ja monimutkainen, jättäen monet pienyrittäjät turhautuneiksi menetettyjen mahdollisuuksien edessä.

EstateGuru tarjoaa kiinteistövakuudellista yrityslainaa nopeasti ja vaivattomasti. EstateGurun kiinteistöalan ammattilaisten tiimi on valmiina auttamaan sinua hakemuksessasi ja varmistamaan, että saat rahaa juuri silloin, kun sitä tarvitset, eikä vasta viikkoja myöhemmin. Hae yrityslainaa vaivattomasti!

EstateGuru

EstateGuru.co on vuonna 2014 perustettu Euroopan johtava kiinteistövakuudellisten yrityslainojen markkinapaikka pienille ja keskisuurille. EstateGurun alustalla on välitetty yli 430 miljoonan euron edestä yrityslainoja noin 100 000 sijoittajan toimesta.

Estateguru Finland Oy on finanssivalvonnan rekisteröimä ja valvoma lainamuotoisen joukkorahoituksen välittäjä.