Keski-Uusimaa-rastit

Keski-Uusimaa-rastit alkavat pääsiäisen jälkeen

Riitta Ketola

Keski-Uusimaa-rastit käynnistyvät 12. huhtikuuta. Ensimmäiset rastit järjestää Sibbo-Vargarna ja ne pidetään Etelä-Sipoossa Gumbostrandissa. Opastus teiden 170 ja 11677 risteyksestä Gumbostrandin kohdalta, Gumbontie 120.
Matkojen pituudet ovat samat kuin aikaisemminkin eli 7, 5, 3 ja 1,5 kilometriä. Näistä viimeksi mainittu polkusuunnistus sopii hyvin vasta-alkajille. Metsään voi lähteä kello 16.30-19 välisenä aikana.
Osanottomaksut ovat samat kuin viime vuonna eli 6 euroa aikuisilta ja 3 euroa alle 19-vuotiailta. Ajanotossa käytettävän emit-kortin voi vuokrata 2 euron hintaan.
Lähtöpaikalla saat kartan ostaessasi myös kaksiosaisen osanottajakortin, jonka sisältöä on tänä vuonna uudistettu. Täytä kortti ja jätä pienempi osa lähtöpaikalle. Isompi osa otetaan mukaan metsään ja jätetään palatessa maalipaikalle.
HUOM! Osanottajakortin isompi osa on jätettävä maaliin, vaikka keskeyttäisit tai lähdet metsään ilman ajanottoa. Tällöin järjestäjät näkevät, että olet palannut pois metsästä. Turvallisuussyistä osanottajakorttiin merkitään nyt myös puhelinnumero. 

Keski-Uusimaa-rastit

Aikaisempia kirjoituksia

Keski-Uusimaa-rastit

 

 

KLIKKAA tästä rastiohjelma 2019
kokonaisuudessaan (pdf)

Keski-Uusimaa-rastit on sanomalehti Keski-Uusimaan ja neljän sen levikkialueella toimivan urheiluseuran järjestämä kuntosuunnistussarja.

Näiltä sivuilta löydät ohjeet kevään, kesän ja alkusyksyn rastipaikoille.

 

Rastien tulokset 2019

 

Järjestävät seurat ovat:

Järvenpään Palo

Keravan Urheilijat

Sibbo Vargarna

Tuusulan Voima-Veikot

 

 

Kesän 2018 tulokset

Kesän 2017 tulokset

Kesän 2016 tulokset

Kesän 2015 tulokset

Kesän 2014 tulokset

Kesän 2013 tulokset

Kesän 2012 tulokset

Kesän 2011 tulokset

Uusimmat mielipiteet