Keski-Uusimaa-rastit

Keskarit 3.5.2012 Nahkelassa

 

Tämän viikon Keski-Uusimaa-rastit juostaan Nahkelan ja Siippoon maastossa samoilla rastipisteillä kuin TVV:n 75-vuotisjuhlakilpailu, 34. Vappurastit tiistaina.

Tämä tarkoittaa sitä, että radat, rastipisteet, rastipukit ja suunnistusmaasto ovat

kaikki kansallisen kilpailun tasoa. Vaikka kartalla on paljon vihreää, on maasto nopeakulkuinen. Pisin rata on vaativa sekä suunnistuksellisesti että fyysisesti. Radalle on Tuusulalaiseen maastoon nähden saatu tavallista enemmän korkeusvaihteluita. Muuta radat ovat fyysisesti helpompia. Lapsille ja alkaville suunnistajille on tarjolla rastireitti, tukireitti tai polkusuunnistus. Ratamestarina on toiminut Petri Tonteri

Maastossa on kaksi suojelukohdetta, Leppäaron pähkinäpensaslehto ja Mustojan lehtojensuojelualue, jotka tietysti on merkitty kielletyiksi alueiksi ja kierretään. Tapahtumakeskuksen eteläpuolella on kolmaskin suojelukohde, perinnemaisemana suojeltu Nahkelan metsälaidun. Sitä voi katsella rasteille tultaessa.

Pisin rata on vaativa sekä suunnistuksellisesti että fyysisesti. Radalle on Tuusulalaiseen maastoon verrattuna saatu tavallista enemmän korkeusvaihteluita. Muuta radat ovat fyysisesti helpompia. Lapsille ja alkaville suunnistajille taas on tarjolla rastireitti, tukireitti tai polkusuunnistus.

 

Samaan maastoon, mutta eri radoille, pääsee jo vapunpäivänä Vappurastien kuntosuunnistuksessa.

Keski-Uusimaa-rastit

Aikaisempia kirjoituksia

Keski-Uusimaa-rastit

 

 

KLIKKAA tästä rastiohjelma 2019
kokonaisuudessaan (pdf)

Keski-Uusimaa-rastit on sanomalehti Keski-Uusimaan ja neljän sen levikkialueella toimivan urheiluseuran järjestämä kuntosuunnistussarja.

Näiltä sivuilta löydät ohjeet kevään, kesän ja alkusyksyn rastipaikoille.

 

Rastien tulokset 2019

 

Järjestävät seurat ovat:

Järvenpään Palo

Keravan Urheilijat

Sibbo Vargarna

Tuusulan Voima-Veikot

 

 

Kesän 2018 tulokset

Kesän 2017 tulokset

Kesän 2016 tulokset

Kesän 2015 tulokset

Kesän 2014 tulokset

Kesän 2013 tulokset

Kesän 2012 tulokset

Kesän 2011 tulokset

Uusimmat mielipiteet