Keski-Uusimaa-rastit

31.5 Keski-Uusimaan rastit Riihikalliossa, mutta muuttuneessa paikassa

Tämän viikon Keski-Uusimaa-rastit juostaan Riihikallion eteläpuolisessa maastossa Tuusulan Voima-Veikkojen järjestämänä. Opastus ja keskuspaikka on vaihtunut koulun pihan rakentamisen takia ennakotiedoista mainitusta Riihikallion koululta Tuusulan väylä ja vanhan Tuusulan tien risteyksen läheisyyteen. Opastus Tieltä 45 eli Tuusulanväylältä, Riihikallion risteyksestä etelään, tarkempana paikkana Tuusulanväylän ja  Vanhan Tuusulantien risteys, linkki kartalle. Maasto on hoidettua, jopa puistomaista hyvä kulkuista metsää. Jopa poikkeuksellisen monimuotoiseen metsää tuo vivahteen metsäntutkimuslaitoksen kokeilu palstat ulkomaalaisilla puulajeilla ja ulkoilijoidenkin suosima runsas polku verkosto.

Radat on suunniteltu tuomaan haastetta sekä reitinvalinnoilla, vauhdin pitämisellä että rytminvaihdoksilla. Kaikki vauhti veikot voivat käyttää hyväkseen runsasta polkuverkostoa, mutta se saattaa kostautua tarkoissa rastipisteissä.  Pisin rata tarjoaa pitkää niin nopea kulkuista reitinvalinta väliä kuin myös sekä rytminvaihtoa että tarkkaa rastiottoa ratojen vältellessä polkujen hyväksikäyttö mahdollisuutta.

Tavallisten 7km, 5km, 3km ja 1,5km:n lisäksi tarjolla on myös helpot 3 ja 5 km:n radat suunnistusta aloittaville sekä lajiin tutustumaan haluaville kuntoilijoille tai miksei tarjoten kokeneemmalle kova vauhtisen juoksuharjoituksen maastossa polkuja käyttäen. Lapsille on tarjolla rastireitti, tukireitti ja 1,5km:n polkusuunnistus tai vaihtoehtoisesti Keski-Uudenmaan alueen lasten sarjasuunnistus radat. Ratamestarina toimii Samuli Seppälä.

 

Keski-Uusimaa-rastit

Aikaisempia kirjoituksia

Keski-Uusimaa-rastit

 

 

KLIKKAA tästä rastiohjelma 2019
kokonaisuudessaan (pdf)

Keski-Uusimaa-rastit on sanomalehti Keski-Uusimaan ja neljän sen levikkialueella toimivan urheiluseuran järjestämä kuntosuunnistussarja.

Näiltä sivuilta löydät ohjeet kevään, kesän ja alkusyksyn rastipaikoille.

 

Rastien tulokset 2019

 

Järjestävät seurat ovat:

Järvenpään Palo

Keravan Urheilijat

Sibbo Vargarna

Tuusulan Voima-Veikot

 

 

Kesän 2018 tulokset

Kesän 2017 tulokset

Kesän 2016 tulokset

Kesän 2015 tulokset

Kesän 2014 tulokset

Kesän 2013 tulokset

Kesän 2012 tulokset

Kesän 2011 tulokset

Uusimmat mielipiteet