Keski-Uusimaa-rastit

Keski-Uusimaa–rastit 9.8. Keravan Keinukalliossa

 

Keinukallion ja Koukkukallion upea maastoalue odottaa kuntosuunnistajia torstain 9.8.2012 Keski-Uusimaa-rasteille. Keinukallion maaston perinpohjin tunteva Kai Hypén on vältellyt alueen heinikkoisimpia alueita ja suunnitellut helppokulkuiset radat. Edellisviikon tapaan on mahdollisuus myös pyöräsuunnnistukseen.  

 

Kolmen kilometrin radalle on tarjolla kaksi vaihtoehtoa: ns. helppo ja vaikea. Vaikea rata sopii kokeneemmalle suunnistajalle, joka kaipaa suunnistuksellisia mutta ei fyysisiä haasteita. Polkusuunnistusrata, 1,5 km, on piirretty mittakaavaltaan 1:5000 kartalle. Muut radat ovat perinteiset 5 ja 7 km.

 

Jarmo Launonen ja Antti Virsu ovat suunnitelleet kaksi pyöräsuunnistusrataa, pituudeltaan 5 ja 8,5 km. Lyhemmän radan voi Launosen mukaan kiertää myös tavallisella pyörällä. Pyöräsuunnistuksesta saa lisätietoa mm osoitteesta http://fi.wikipedia.org/wiki/Pyöräsuunnistus ja sieltä avautuvista linkeistä.

 

Keinukalliossa on avara pysäköintialue välittömästi tapahtumakeskuksessa. Sinne pääsee myös vaivattomasti pyöräillen.

 

Opastus Keinukallion ulkoilumajalle alkaa 0,5 km  vanhan Lahdentien ja Kulloontien risteyksestä (teiden 140 ja 148 risteys) Sipoon suuntaan, osoittesta Keinukalliontie 2. Maastoon pääsee kello 16:30 ja 19:00 välisenä aikana. Maali suljetaan kello 20:30. Osallistumismaksut ovat 6 euroa aikuisilta ja 3 euroa alle 19 vuotiailta. Emit-leimasimen voi vuokrata 2 euron hintaan.

Keski-Uusimaa-rastit

Aikaisempia kirjoituksia

Keski-Uusimaa-rastit

 

 

KLIKKAA tästä rastiohjelma 2019
kokonaisuudessaan (pdf)

Keski-Uusimaa-rastit on sanomalehti Keski-Uusimaan ja neljän sen levikkialueella toimivan urheiluseuran järjestämä kuntosuunnistussarja.

Näiltä sivuilta löydät ohjeet kevään, kesän ja alkusyksyn rastipaikoille.

 

Rastien tulokset 2019

 

Järjestävät seurat ovat:

Järvenpään Palo

Keravan Urheilijat

Sibbo Vargarna

Tuusulan Voima-Veikot

 

 

Kesän 2018 tulokset

Kesän 2017 tulokset

Kesän 2016 tulokset

Kesän 2015 tulokset

Kesän 2014 tulokset

Kesän 2013 tulokset

Kesän 2012 tulokset

Kesän 2011 tulokset

Uusimmat mielipiteet