Keski-Uusimaa-rastit

KU-rastit Keravan Kalevassa

Tämän kauden kolmanneksi viimeiset Keski-Uusimaa-rastit etsitään torstaina 4.10.2012 Keravan Kalevasta ja sen lähimaastosta. Rastit järjestää Keravan Urheilijat. Keskuksena on Keravan Kisa-Veikkojen maja uuden Virrenkulman alueen kainalossa.

Parkkipaikkoja autoille on taajama-alueella rajoitetusti, joten ainakin keravalaiset kuntoilijat ovat enemmän kuin tervetulleita paikalle pyörällä tai jalkaisin. Päivänvalossa rasteja voi lähteä etsimään klo 17 ja 18 välillä. Yli-Keravan alueella aurinko laskee tuona iltana klo 18.41. Yörasteille pääsee klo 20-21 välisenä aikana. Maali suljetaan klo 22.30.

Ratamestari  Timo Sirola on laatinut mielenkiintoiset radat kotimaastoonsa ja tarjolla on tutut noin 7, 5 ja 3 km radat sekä helppo 1,5 km polkusuunnistus aloittelijoille. 1,5 km rata kiertää valaistun kuntoradan läheisyydessä ja sopii mainiosti esim. lasten ensitutustumiseen pimeässä maastossa liikkumiseen. 

KeU vuokraa kolmen euron hintaan suunnistuslamppuja. Lamppuja on luonnollisesti tarjolla rajallinen määrä. Maasto on vuodenaikaan sopien miellyttävän kosteaa ja raikasta. Ratamestari voi koejuoksun perusteella luvata, että maastossa ei selviä kuivin jaloin ilman saappaita kuin 1,5 km radalla. Osallistumismaksu on 6 euroa aikuisilta ja 3 euroa alle 19 vuotiailta. Emit-kortin voi lainata kahdella eurolla.

Opastus alkaa tieltä 140, 4,5 km teiden 140 ja 148 risteyksestä pohjoiseen eli Keravan vankilan kohdalta. Navigaattoriosoite on Koivulantie 75, Kerava. Keravalaisia ja lännestä saapuvia opastetaan Ylikeravantieltä Kurkelantien risteyksestä.

KU-rastien mitalit ovat edelleen jaossa viisitoista kertaa kuluvana kautena rasteille osallistuneille.

Keski-Uusimaa-rastit

Aikaisempia kirjoituksia

Keski-Uusimaa-rastit

 

 

KLIKKAA tästä rastiohjelma 2019
kokonaisuudessaan (pdf)

Keski-Uusimaa-rastit on sanomalehti Keski-Uusimaan ja neljän sen levikkialueella toimivan urheiluseuran järjestämä kuntosuunnistussarja.

Näiltä sivuilta löydät ohjeet kevään, kesän ja alkusyksyn rastipaikoille.

 

Rastien tulokset 2019

 

Järjestävät seurat ovat:

Järvenpään Palo

Keravan Urheilijat

Sibbo Vargarna

Tuusulan Voima-Veikot

 

 

Kesän 2018 tulokset

Kesän 2017 tulokset

Kesän 2016 tulokset

Kesän 2015 tulokset

Kesän 2014 tulokset

Kesän 2013 tulokset

Kesän 2012 tulokset

Kesän 2011 tulokset

Uusimmat mielipiteet