Keski-Uusimaa-rastit

Keski-Uusimaa-rastit torstaina 19.5. Keravan Keinukalliossa

Torstain 19.5. Keski-Uusimaa-rastit suunnistetaan Keinukallion ulkoilupuistossa Keravalla. Ratamestari Jarmo Karvinen on suunnitellut ratoja sekä aloittelijoiden että hyvinkin kokeneiden suunnistajien tarpeisiin.

1,5 kilometrin polkusuunnistus sopii aivan aloittelijoille tai vaikkapa perheille. Reitti kiertää puistomaisessa metsässä ja kaikki rastit ovat polkujen varsilla. 3 kilometrin ratakin on helpohko. Viiden kilometrin ratoja on kaksi: helppo ja vaikea. Helppo rata sopii niille, jotka pitävät enemmän metsässä kirmailemisesta kuin tarkasta suunnistamisesta. Vaikea 5 kilometrin rata tarjoaa kokeneemmalle kuntoilijalle kaikkea mahdollista: reitinvalintoja, rytminmuutoksia, vaativia kartanlukutehtäviä ja tarkkoja rastipisteitä. Seitsemän kilometrin radalla on lisäksi muutamia pitkiä rastinvälejä.

Keinukallion metsät ovat ihanteellisessa kunnossa. Maapohja on kuiva ja näkyvyys on vielä kohtalainen. Keinukallion ulkoilukeskuksessa kaikki palvelut ovat tiiviisti lähekkäin: pysäköinti, kartanmyynti, lähtö ja maali.

Metsään pääsee klo 16.30-19.00. Maali suljetaan klo 20.30. Osallistumismaksu on 6 € aikuisilta ja 3 € alle 19-vuotiailta. Emit-kortin vuokra on 2 €.

Opastus tapahtumaan on tieltä 148, 0,5 km teiden 140 ja 148 risteyksestä itään.

Keski-Uusimaa-rastit

Aikaisempia kirjoituksia

Keski-Uusimaa-rastit

 

 

KLIKKAA tästä rastiohjelma 2019
kokonaisuudessaan (pdf)

Keski-Uusimaa-rastit on sanomalehti Keski-Uusimaan ja neljän sen levikkialueella toimivan urheiluseuran järjestämä kuntosuunnistussarja.

Näiltä sivuilta löydät ohjeet kevään, kesän ja alkusyksyn rastipaikoille.

 

Rastien tulokset 2019

 

Järjestävät seurat ovat:

Järvenpään Palo

Keravan Urheilijat

Sibbo Vargarna

Tuusulan Voima-Veikot

 

 

Kesän 2018 tulokset

Kesän 2017 tulokset

Kesän 2016 tulokset

Kesän 2015 tulokset

Kesän 2014 tulokset

Kesän 2013 tulokset

Kesän 2012 tulokset

Kesän 2011 tulokset

Uusimmat mielipiteet