Sipoon hevosjalostusseura

Hevosten ja koirien Match Show Nikkilässä su 12.8.2012

Jan. W. Ahlfors

Sibbo hästavelsförening eli Sipoon hevosjalostusseura järjestää vuotuisen supersuositun Match Show'n, jossa esittäytyvät hevosten lisäksi myös koirat! Näyttelykuntoon suittuja nelijalkaisia on mahdollisuus tulla ihastelemaan kylän keskeisimmälle paikalle, Nikkilän Koulukeskuksen hiekkakenttälle, sunnuntaina 12.8.2012 klo 10 alkaen.  Hevoskehät ovat täynnä ja ennakkoilmoittautuminen päättynyt. Hevosten ja ponien kehää 1 tuomaroi Mira Kippo ja kehää 2 Heidi Karjalainen. 

Koirat voivat ilmoittautua paikan päällä klo 9.00 alkaen, kaikkiaan 90 koiraa mahtuu mukaan (10 €/koira). Koiratuomarit: Pennut - Suvi Taponen, pienet aikuiset - Tuula Löfman ja isot aikuiset - Tarja Löfman.

Tapahtuma alkaa mainiolla Mari Muhosen & koirakaverin koiratanssiesityksellä klo 10.00. Näyttelyssä on myös leluluokka eli leluhevosen tai lelukoiran kanssa pääsee osallistumaan leikkimieliseen mittelöön. (Osallistumismaksu 2 €/ lelu, yläikäraja 10 vuotta, ilmoittautumiset puh. 050-5725 669, Christel.)

Oheispalveluna löytyy paikkoja hevos- ja koiratarvikekirppikselle, tule myymään  ylimääräiset tarvikkeet niitä tarvitseville. Kirppispaikka 5 euroa. Varaa paikka: [email protected] tai puh. 040-061 2165 (Minna). Torialueelta löytyy myös kynäruiskumaalari Heini Seppä sekä Gittas handarbete, Back On Track jälleenmyyjä sekä Eläintarvikeliike Alfa.

Vilskeen ja vilinän lomassa on hyvä pysähtyä herkullisen buffan antimien äärelle.

Tervetuloa!

https://www.facebook.com/sibbohastavel

http://sibbohaf.blogspot.fi/

Sipoon hevosjalostusseura

Aikaisempia kirjoituksia

Sipoon hevosjalostusseura

Sipoon hevosjalostusseura ry (Sibbo hästavelsförening r.f.) on yhdistys kaikille hevosista kiinnostuneille. Jäseniä yhdistyksessä on n. 100, edustaen suomenhevosia, lämminverisiä ravureita, ratsuja sekä poneja. Toimintaan kuuluu erilaiset kurssit, tiedotustilaisuudet, näyttelyt sekä muut tempaukset. Yksi yhdistyksen tavoitteista on tehdä hevonen tutuksi suurelle yleisölle, joten useimmat tapahtumat järjestetäänkin Sipoon keskustassa. Lapset ja nuoret ovat aina olleet yhdistykselle tärkeitä. Yhdistyksen virallinen kieli on ruotsi, mutta toiminta on kaksikielistä. Kotisivu: www.sipoo.fi/hastavelsforening/

Uusimmat mielipiteet