Sipoon hevosjalostusseura

Vuotuinen tamma- ja varsanäyttely Nikkilässä

Varsoja raadin edessä keväällä 2010.

Heli Penttinen

Tänä vuonna näyttelyssä päästään todennäköisesti nauttimaan keväisistä lämpötiloista, koska tapahtuman ajankohta on siirretty kuukaudella eteenpäin vakituisesta ajankohdasta.

Tamma- ja varsanäyttely järjestetään la 14.5.2011 alkaen klo 10.00 Nikkilän koulukeskuksen hiekkakenttällä. Esittäytymässä on kaksi tusinaa 1-3-vuotiasta suomenhevosvarsaa, kun taas lämminverivarsoja ei poikkeuksellisesti ole ilmoittutunut mukaan yhtään. Suurta mielenkiintoa tapahtumassa herättävät varmasti kantakirjattavaksi ilmoittautuneet kaksi työhevostammaa. Ajokokeessa hevosen vedettäväksi lastataan 500 kg:n kuorma.

Näyttelyn päätuomarina toimii Terttu Peltonen ja raadin muut jäsenet ovat: Heidi Karjalainen, Niilo Juselius, Anne Stjernberg sekä Sonja Skogberg (sihteeri).

Tervetuloa katsomaan ihastuttavia hevosia sekä nauttimaan kahvihetkestä ja lämmöllä leivottujen herkkujen mausta!

Sipoon hevosjalostusseura

Aikaisempia kirjoituksia

Sipoon hevosjalostusseura

Sipoon hevosjalostusseura ry (Sibbo hästavelsförening r.f.) on yhdistys kaikille hevosista kiinnostuneille. Jäseniä yhdistyksessä on n. 100, edustaen suomenhevosia, lämminverisiä ravureita, ratsuja sekä poneja. Toimintaan kuuluu erilaiset kurssit, tiedotustilaisuudet, näyttelyt sekä muut tempaukset. Yksi yhdistyksen tavoitteista on tehdä hevonen tutuksi suurelle yleisölle, joten useimmat tapahtumat järjestetäänkin Sipoon keskustassa. Lapset ja nuoret ovat aina olleet yhdistykselle tärkeitä. Yhdistyksen virallinen kieli on ruotsi, mutta toiminta on kaksikielistä. Kotisivu: www.sipoo.fi/hastavelsforening/

Uusimmat mielipiteet