Sipoon teatteri

Sipoon teatterille Kabaree-lauluryhmä

Sipoon teatteri laajentaa toimintaansa perustamalla oman Kabaree-lauluryhmän. Ryhmä keskittyy elokuva- ja näyttämömusiikkiin. Kyseessä ei ole perinteinen kuoro, vaan mukaan tulee tanssia, liikettä, runoa - ja tietysti musiikkia. Ryhmä aloittaa toimintansa Söderkullan parakeilla syyskuun alussa ja sen vetäjänä ja ohjaajana toimii diplomilaulaja, laulunopettaja, teatteritieteen kandidaatti Anu Hälvä. Ryhmän ensimmäisenä tavoitteena on tuottaa elävä ja riemukas vapputapahtuma vuodelle 2012.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Riitta Kaukoseen ([email protected], gsm 0400 759 875). Ryhmän maksimikoko on 15-20 henkeä, sillä jokaiselle mukana olijalle järjestetään myös henkilökohtaista laulukoulutusta.

Ilmoittautumiset pyydämme 31.7.2011 mennessä. Mukaan haluaville järjestetään koelaulutilaisuus erillisen aikataulun mukaan.

Sipoon teatteri

Aikaisempia kirjoituksia

Sipoon teatteri

Etelä-Sipoon Nuorisoseura ry on perustettu jo vuonna 1948. Varhaisimmissa asiakirjoissa mainitaan perustajajäsenenä mm. sipoolainen kuuluisuus nobelisti A. I. Virtanen. Seuran nykypäivän näkyvin toimintamuoto on Sipoon teatteri. Teatteritoiminnan aktiiviset harrastajat ovat esiintyneet kesäisin jo yli 20 vuoden ajan Söderkullan kartanon luonnonkauniilla ulkonäyttämöllä. Syksyllä 2010 alkoi laajamittainen lasten ja nuorten teatteritaiteen perusopetus yhteistyössä Sipoon kunnan ja Kansalaisopiston kanssa. Tässä toiminnassa on mukana lähes 50 opiskelijaa. Teatteritaiteen koulutusta järjestetään kahdessa ryhmässä sekä Söderkullassa että Nikkilässä. Kyseessä on useita vuosia kestävä erittäin kattava teatteritaiteen koulutus, joka antaa lapsille ja nuorille loistavat ilmaisun ja yhteistyön taidot elämää ja tulevaa opiskelua varten. Kaikkeen toimintaan voi perehtyä paremmin seuran nettisivuilla osoitteessa www.sipoonteatteri.fi. Sieltä löytyvät myös tiedot näyttämö- ja muun toiminnan yhteyshenkilöistä.

Uusimmat mielipiteet