Sipoon teatteri

SIPOON TEATTERI: Unelmaa kesäyössä

Keijukuningas Oberon (Toni Sarin) ja keijukuningatar Titania (Katja Aho) - jokohan olisi sovinnon aika?

Mitä tapahtuu, kun keijukuningatar Titania ja keijukuningas Oberon ovat riidoissa? Katastrofi tietysti! Näytelmän rakastavaiset Demetrius, Lysander, Helena ja Hermia rakastuvat vääriin henkilöihin ja kaiken huipuksi keijukuningatar itse rakastuu Aasiin. Kaikkea tätä käyttää hyväkseen Puck, metsän henki, pirullinen sielu, joka yrttijuomien avulla hämmentää pakkaa entisestään. Onneksi hätiin tulee keijukuningas Oberon, joka ei loppujen lopuksi halua riitaa - ainoastaan rauhaa ja rakkautta.

Miten käsityöläiset onnistuvat omassa näytelmäsovituksessaan? Hieman haparoivaa esiintyminen on, mutta ah, niin kunnioitettavan yritteliästä, vaikka esiintymispelko on suunnattoman näkyvää. Näytelmä on näytelmän sisällä ja se on suurta draamaa ja tuskaa.

Kesäyön unelmaa värittävät vielä pienet keijut ja menninkäiset, jotka huoletonna ja riemukkaina kulkevat Titanian ja Oberonin jäljissä. Mukana ovat myös vähän ärhäkkä herttuatar Thesea, hiukan hidas herttua Hippokrates ja heidän huvimestarinsa Egea, jonka vaatimuksista koko näytelmä saa alkunsa.

Hyvillä tarinoilla on onnellinen loppunsa, niin tälläkin. Mutta millainen se on? Tervetuloa katsomaan!

Sipoon teatterin näyttelijät ovat Joel Elstelän ohjauksessa intoutuneet huikeaan suoritukseen, joka on nähtävissä Söderkullan kartanon ulkonäyttämöllä tiistaisin (2.8., 9.8.), keskiviikkoisin (3.8., 10.8.) ja torstaisin (4.8., 11.8.)  klo 19.00 ja sunnuntaina 7.8. klo 14 ja 18. Lippuvaraukset onnistuvat sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai soittamalla numeroon 045 - 132 5664. Lippuja voi ostaa suoraan myös osoitteesta www.piletti.fi.

Tervetuloa huikaisevaan kesäteatteriin!

Sipoon teatteri

Aikaisempia kirjoituksia

Sipoon teatteri

Etelä-Sipoon Nuorisoseura ry on perustettu jo vuonna 1948. Varhaisimmissa asiakirjoissa mainitaan perustajajäsenenä mm. sipoolainen kuuluisuus nobelisti A. I. Virtanen. Seuran nykypäivän näkyvin toimintamuoto on Sipoon teatteri. Teatteritoiminnan aktiiviset harrastajat ovat esiintyneet kesäisin jo yli 20 vuoden ajan Söderkullan kartanon luonnonkauniilla ulkonäyttämöllä. Syksyllä 2010 alkoi laajamittainen lasten ja nuorten teatteritaiteen perusopetus yhteistyössä Sipoon kunnan ja Kansalaisopiston kanssa. Tässä toiminnassa on mukana lähes 50 opiskelijaa. Teatteritaiteen koulutusta järjestetään kahdessa ryhmässä sekä Söderkullassa että Nikkilässä. Kyseessä on useita vuosia kestävä erittäin kattava teatteritaiteen koulutus, joka antaa lapsille ja nuorille loistavat ilmaisun ja yhteistyön taidot elämää ja tulevaa opiskelua varten. Kaikkeen toimintaan voi perehtyä paremmin seuran nettisivuilla osoitteessa www.sipoonteatteri.fi. Sieltä löytyvät myös tiedot näyttämö- ja muun toiminnan yhteyshenkilöistä.

Uusimmat mielipiteet