Sipoon teatteri

SIPOON TEATTERI: Akkapakka pakkaa akkaa

Sipoon teatterin "akkatrio" alkaa laittaa maailman asioita oikeaan järjestykseen sunnuntaina 16.10. lähtien. Silloin jyrähtävät hykerryttävän hauskan brittikomedian AKKAPAKKA (Grumpy Old Women Live) esitykset liikkeelle.

Näytelmässä käydään läpi niin kuumat aallot, string-uimapuvut, liikakilot, hormonihoidot kuin äijät, ämmät ja nuorisokin - sekä paljon, paljon muita asioita, jotka vaativat akkajärjestystä ja naiskomentoa. Asiasta kuin asiasta on akoilla oma mielipiteensä, joka osuu maaliinsa kuin terävää naurua hohottava tai salahymähtelyä hihittävä täsmäohjus.

On siis tullut aika antaa akkojen avata suunsa ja kertoa mikä on milloinkin ja missä, kuinka pahasti ja millä muodoin vialla tai oikein, vinossa tai kallellaan. Akoilla on kuitenkin takuuvarmasti kieli poskessa ja pilke silmäkulmassa.

Niinhän nimittäin on, että "akkoja on paljon ja he ovat aina oikeassa…!"

Esitykset Nikkilän Topelius-salin kahviossa: ensi-ilta su 16.10.klo 18.00,ti 18.10. klo 19.00, pe 21.10. klo 19.00, la 22.10. klo 19.00, su 23.10. klo 18.00, ke 26.10. klo 19.00, la 29.10. klo 19.00 ja ti 1.11. klo 19.00.

Lippuvaraukset joko osoitteeseen [email protected] tai numeroon 045 - 132 5664. Suosittelemme varaamaan liput etukäteen, sillä kahviotilassa on istumapaikkoja rajoitetusti. Liput 14 euroa ja opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 12 euroa.

Sipoon teatteri

Aikaisempia kirjoituksia

Sipoon teatteri

Etelä-Sipoon Nuorisoseura ry on perustettu jo vuonna 1948. Varhaisimmissa asiakirjoissa mainitaan perustajajäsenenä mm. sipoolainen kuuluisuus nobelisti A. I. Virtanen. Seuran nykypäivän näkyvin toimintamuoto on Sipoon teatteri. Teatteritoiminnan aktiiviset harrastajat ovat esiintyneet kesäisin jo yli 20 vuoden ajan Söderkullan kartanon luonnonkauniilla ulkonäyttämöllä. Syksyllä 2010 alkoi laajamittainen lasten ja nuorten teatteritaiteen perusopetus yhteistyössä Sipoon kunnan ja Kansalaisopiston kanssa. Tässä toiminnassa on mukana lähes 50 opiskelijaa. Teatteritaiteen koulutusta järjestetään kahdessa ryhmässä sekä Söderkullassa että Nikkilässä. Kyseessä on useita vuosia kestävä erittäin kattava teatteritaiteen koulutus, joka antaa lapsille ja nuorille loistavat ilmaisun ja yhteistyön taidot elämää ja tulevaa opiskelua varten. Kaikkeen toimintaan voi perehtyä paremmin seuran nettisivuilla osoitteessa www.sipoonteatteri.fi. Sieltä löytyvät myös tiedot näyttämö- ja muun toiminnan yhteyshenkilöistä.

Uusimmat mielipiteet