Sipoon Wolf Ringette

RINGETEN SARJAKAUSI ALKAA

Sipoon Wolf Ringeten kausi alkaa koko rintamalla. E-tyttöjen ensimmäinen sarjapeli on sunnuntaina 23.9 Nummelassa, viime vuonna Wolfittaret kaatoivat Nupsin sen kotihallissa.

Edellisen viikonlopun otteet Keravan syysturnauksessa antavat luvan odottaa hyvää taistelua myös sarjapeleissä. Kotiluolassa Sipoon jäähallissa pelataan 14.10., 21.10., 28.10, 4.11. ja 9.12 hallilla tuolloin myös ringettekahvila.

F-tyttöjen pelit alkavat turnaukselle Tuusulassa 23.9. Myös nuoremmat tytöt ovat osoittaneet, että menestystä voi odottaa.

Lisäksi lauantaina 22.9. alkavat Wolfin Luistelu- , Ringette- ja kiekkokoulut Sipoon jäähallissa, mukaan mahtuu vielä.

Sipoon Wolf Ringette

Aikaisempia kirjoituksia

Sipoon Wolf Ringette

Sipoon Wolf ry:n Ringetessä voit olla mukana iloisessa ja reippaassa tyttöjen omassa joukkuelajissa. Tällä hetkellä seurassamme toimii joukkueet F ja E juniori-ikäisille tytöille sekä ringette- ja luistelukoulu aloitteleville. Wolf Ringette harjoittelee Sipoon jäähallissa, pelaa aluesarjaa, osallistuu ikäluokkien turnauksiin, käy esittelemässä lajia mm. kouluissa ja touhua muuta mukavaa yhdessä. Uusia harrastajia voi tulla mukaan milloin vaan, ilman aikaisempaa kokemusta. Me opastamme! Ota rohkeasti yhteyttä, meidät löydät myös Facebookista - Wolf Ringette. wolfringette(at)gmail.com,  http://sipoonwolf.sporttisaitti.com

Uusimmat mielipiteet