Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pääkirjoitus | Aktiiviset lukijat ovat Sipparin vahvuus

Tätä kirjoitusta kirjoitan hyvillä mielin.

Sipoon Sanomien kokonaislevikki on tänä vuonna ollut kasvussa. Sipoon Sanomilla, tai Sipparilla, kuten kavereiden kesken sanotaan, on nyt tilaajia lähes neljä prosenttia enemmän kuin vuosi sitten. Kumulatiivinen levikki on reilut 100 kappaletta suurempi kuin viime vuonna samaan aikaan.

Päiväkohtainen levikki on ollut viime vuotta korkeampi vuoden alusta lähtien, samoin kumulatiivinen kokonaislevikki. Kokonaislevikki tarkoittaa vuoden päivien levikin keskiarvoa.

Myös Sipoon Sanomien sähköisten digi only -tilausten kasvutahti on ollut huimaa. Tilausmäärä on kaksinkertaistunut tammikuun lopusta.

Tästä kiitos kuuluu lehden näkökulmasta kaikkein tärkeimmälle eli teille, jotka Sipparia tilaatte ja luette.

Sipoon Sanomien vahvuus on ollut aina aktiiviset lukijat. Lehden yli 41-vuotisen historian aikana juttuvinkki jos toinenkin on fyysisesti kävellyt toimituksen ovesta sisään. Tänä päivänä vinkkejä tulee edelleen niin kasvotusten kuin sähköpostitse, puhelimitse sekä sosiaalisen median kanavia pitkin.

Lukijoiden vinkkeihin toimitus pyrkii tarttumaan hanakasti, sillä ne kertovat mikä sipoolaisia oikeasti kiinnostaa, puhututtaa, ärsyttää, ilahduttaa ja vihastuttaa. Sippari on olemassa teitä varten ja teidän asiallanne, arvon lukijat. Me täällä toimituksessa teemme työtä sen eteen, että sipoolaisilla on jatkossakin oma paikallislehti, joka kertoo ensisijaisesti Sipoosta ja sipoolaisista.

Kirjoittaja on Sipoon Sanomien päätoimittaja