Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Kiitos sinne, minne kiitos kuuluu!

Sydämellinen kiitos Sipoon Nikkilän Terveyskeskuksen osaavalle ja auttavaiselle henkilökunnalle. Kun hoitajassa yhdistyy vankka ammattiosaaminen, pyyteetön auttamisenhalu ja aina positiivinen asenne, on hoitoketjun varaan meidän helppo heittäytyä.

Hoitaja kysyi: ”Pitäisikö kuitenkin lääkärin vielä varoiksi vilkaista”, johon vastasin myönteisesti. Kun lääkäri tuli paikalle 25 minuuttia myöhässä pyytäen anteeksi myöhästymistään, olin hämmästyksestä sanaton, sillä Jorvin sairaalassa potilaat joutuvat odottamaan jopa useita vuorokausia hoitoon pääsyä. Jos minulla eläkeläisellä ei ole puolta tuntia aika odottaa, kun tupa on muitakin avuntarvitsevia täynnä, on silloin vähintään itsetutkiskelun paikka edessä.

Kiitos menneestä vuodesta koko Terveyskeskuksen henkilökunnalle. Toivottavasti uuden työnantajan palkkalistoilla saatte jatkaa meidän kuntalaisten hyvää hoitoa eikä vähäisiä resurssejanne revitä ja levitellä pitkin itäistä Uuttamaata.