Sipoolaisten lasten ja nuorten kouluarjen kannalta tärkeä päätös ovella – Tässä ovat opetuspäälliköksi hakeneiden nimet

Sipoolaisten lasten koulunkäynnin kannalta tärkeän vastuuhenkilön valinta lähestyy huipentumaansa. Arkisto/Tuire Punkki

Jouni Lampinen

Kuka on Sipoon kunnan tuleva opetuspäällikkö? Tämä kysymys on nyt ajankohtainen, kun sivistysvaliokunta jo marraskuussa julisti viran haettavaksi ja seuraavaksi valitaan paras vaihtoehto.

Virkaan haki 13 henkilöä.s

Virkaan haettavan opetuspäällikön tehtävänä on ensisijaisesti vastata suomenkielisestä perusopetuksesta sekä tehtäväalueeseen liittyvistä suunnittelu-, kehittämis- ja valmistelutehtävistä.

Hakijoiden joukkoon kuuluvat Helsingin kaupungin kuraattorina työskentelevä Anniina Enovaara ja esimerkiksi Savon koulutuskuntayhtymän suunnittelujohtajana toiminut (2004-2011) Esko Luoma

Päällikköpaikkaa hakevat myös Nurmijärven kunnalla rehtorina toimiva Marjaana Mäkinen, Helsingin kaupungin lehtorina työskentelevä Annika Naski sekä rehtori Urjalan kunnasta, Marko Kristian Nevalainen

Ilmasotakoulun tekniikan pääopettaja Mika Nieminen ja kielipedagogisena kouluttajana työskentelevä Nina Maria Niemelä kuuluvat Sipoon opetuspäällikön vastuuta hakeneisiin.

Kiinnostuksensa virkaan ovat osoittaneet myös espoolaisen Westendinpuiston koulun apulaisrehtori Minna Paanajärvi sekä Sipoon kunnan virka-apulaisrehtori Tiina Luomanen

Vantaan kaupungilla rehtorina työskentelevä Hanna-Mari Sarlin, Stadin ammatti- ja aikuisopiston opettaja Joonas Sillanpää ja syyskuun alusta lähtien Sipoon kunnan opetustoimen kehittämispäällikkönä toiminut Riikka Maarit Strandström kuuluvat hakijoiden joukkoon.

Yksi opetuspäällikön paikkaa hakeneista toivoi, että hänen nimeään ei julkisteta haun yhteydessä.

Viran täyttämistä varten kootun Sipoon kunnan haastatteluryhmän valintaehdotus esitellään sivistysvaliokunnan kokouksessa 14.1.

Haastatteluryhmään kuuluivat suomenkielisen koulutusjaoston puheenjohtaja Mandi Alaterä, vt. sivistysjohtaja Hannu Ollikainen ja henkilöstöpäällikkö Jan Rosenström

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.