Love Island -sarjan Kasper Konttila: Ei ole merkitystä mitä muut minusta ajattelevat

Kasper Konttila kertoo seuranneensa Love Islandin ensimmäistä tuotantokautta tiukasti silloisen tyttöystävänsä kanssa. Itse hän osallistui sarjan toiselle kaudelle. Ulla Yliherne

Ulla Yliherne

– Hei mä olen katsonut sua telkkarista, nuori nainen huikkaa Kasper Konttilalle sipoolaisessa kahvilassa.

Niin on tehnyt moni muukin katsoja, joka on seurannut viime viikolla päättyneen tositv-sarja Love Island Suomen toista kautta. Sarjan mukana tuoma julkisuus olikin syy siihen, miksi Östersundomissa asuva Konttila mietti pitkään uskaltaisiko lähteä mukaan realityohjelmaan.

– Jokainen meistä kilpailijoista on seurannut aikaisemmin jotain realityohjelmaa, joten tiesimme kaikki minkälaista julkisuus voi pahimmillaan olla. Nykymaailma on siinä suhteessa raadollinen, Konttila pohtii.

Lopulta Konttilaa rohkaisi oma äiti muistuttamalla, ettei tilaisuuksia osallistua tv-sarjan kuvauksiin tule vastaan ihan joka käänteessä.

Konttila kertoo tiedostaneensa myös itse, ettei pysty miellyttämään kaikkia katsojia.

– Olen katsonut jälkikäteen lähes kaikki jaksot, joissa olen itse ollut mukana, joten tiedän minkälainen kuva minusta on annettu. Sen sijaan keskustelupalstoja en ole käynyt lukemassa. Tiesin, että saan suorista kommenteistani niin ruusuja kuin risuja. Henkilökohtaisesti sillä ei ole merkitystä mitä tuntemattomat minusta ajattelevat, Konttila toteaa.

Pääasiassa ohjelmasta tullut palaute on kuitenkin ollut Konttilan mukaan positiivista.

– Ja kyllähän tämä oli hyvä treffi-ilmoitus, hän nauraa.

Niin se rakkaus.

Sen perään Konttila omien sanojensa mukaan lähti, vaikka myöntääkin olleensa skeptinen voisiko tosirakkautta löytyä televisiosarjan kautta.

Nyt hän uskoo, että voi.

– Ohjelmassa toisten sinkkujen kanssa ollaan 24/7. Siinä tutustuu väkisinkin. Saarella kaksi kuukautta vastaa ulkomaailmassa varmasti kahden vuoden yhdessä oloa, Konttila arvioi.

Konttila liittyi sinkkumiesten vahvuuteen vasta ohjelman kolmannella viikolla. Vaikka hänet otettiin hyvin vastaan, rakkauden etsimisen kannalta tilanne oli hänen mukaansa haastava.

– Vahvoja pareja oli jo ehtinyt muodostumaan.

Rakkautta ei siis saarelta löytynyt, mutta sen sijaan 22-vuotias Konttila ehti solmia kuvauksissa vietetyn noin kolmen viikon aikana useita ystävyyssuhteita. Hänen mukaansa kilpailijat ovatkin pitäneet tiiviisti yhteyttä myös koti-Suomessa.

– On turhaa lähteä kuvailemaan mitään yksittäistä asiaa, jota naisesta haluaisin. Uskon, että kun se oikea osuu kohdalle, se on sellainen tunne, että jalat lähtevät alta.

Love Islandille Konttila olisi valmis lähtemään uudelleen.

–  Toisin kun moni muu realityohjelma, tämä on mielestäni hyvänmielen ohjelma. Siksi halusin mukaan juuri Love Islandiin. Opin itsestäni ohjelman aikana paljon.

Tulevaisuuden osalta tällä hetkellä Inex Partnersilla automaatiolaitteiden korjaajana työskentelevällä Konttilalla on selkeät suunnitelmat.

– Haen ensi keväänä opiskelemaan oikeustieteelliseen joko Helsinkiin tai Rovaniemelle. Haluan tulevaisuudessa työskennellä lakimiehenä, hän kertoo.

Vapaa-aikanaan Konttila viihtyy niin kuntosalilla kun laskettelurinteessä.

– Viime kesänä aloin miksata musiikkia ja hankin dj-laitteet kotiin. Se on kivaa puuhaa, hän sanoo.

Love Island Suomi

Perustuu brittiläiseen Love Island -tositv-formaattiin.

Ohjelmassa joukko sinkkuja etsii itselleen rakkautta paratiisisaarella. Kilpailijoita tiputetaan viikko kerrallaan pois.

Lopulta katsojat äänestävät voittajaksi suosikkiparinsa, joka voittaa 25 000 euroa.

Ohjelman toisen tuotantokauden voittivat Sofia ja Eetu.

Ohjelmaa juontaa Miss Suomi ja radiojuontaja Shirly Karvinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Sipoolainen Oliver Lindh on voittanut tänä vuonna jo neljä SM-kultaa – tuoreimmat voitot Virosta ja kotikentältä
 2. Sipoon uimavedet yhä puhtaina sinilevästä
 3. Sipoossa selvitetään kasvomaskien jakojärjestelyjä vähävaraisille
 4. Unohditko hakea koulukuljetustukea yläkoululaiselle? Ei hätää, vielä ehtii
 5. Vuosia suunnitteilla olleen Jontaksen urheilupuiston rakentaminen alkaa – ensimmäisen osan tarkoituksena valmistua 2023
 6. Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen uusi päällikkö tulee Hämeestä
 7. Perhejuhlat koronasta huolimatta – mitä jos vierailijat porrastaa eri aikoihin, entä saako kukkia ojentaa? Asiantuntijalääkäri vastaa
 8. Kertakäyttömaskien määrä kasvaa vauhdilla – miten ne pitäisi käytön jälkeen hävittää? Ainakaan yhteen paikkaan niitä ei saa laittaa, varoittaa asiantuntija
 9. Verenluovutukseen varataan edelleen aika – pandemian tuoma muutos saattaa jäädä pysyväksi
 10. Hyvinvointi: Harva ihminen on täysin symmetrinen – kehon toispuoleisuus voi aiheuttaa kipua sekä ongelmia liikkuvuuteen ja voimantuottoon
 11. Hallintorakennuksen työmaa seisoo omistajavaihdoksesta huolimatta
 12. Nikkilän keskustaan avataan pian uusi kirpputori
 13. Kasvomaskeista tuli nyt virallinen suositus – suojaus on tarpeen esimerkiksi joukkoliikenteessä, katso muistilista maskin käytöstä
 14. Yrittäjägallup: Moni yritys aikoo jatkaa etätöitä pysyvästi – "Työtyytyväisyys on etätyön myötä selvästi enemmän lisääntynyt kuin vähentynyt"
 15. THL: Tartuntojen määrät ovat nousseet selvästi heinäkuusta, erityisesti Helsingissä ja Uudellamaalla

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.