Mylläri teki luomusta ja vastuullisuudesta valtin, joka on löytänyt markkinarakonsa yli 40 maassa – "Maksamme mielellämme piirun verran enemmän"

Helsingin Myllyn toimitusjohtaja Niklas Kumlin näyttää, kuinka ruista tutkitaan Järvenpäässä olevassa laboratoriossa. Vuonna 1992 valmistui Järvenpäähän Pohjoismaiden modernein mylly, joka on edelleen yrityksen sydän. Sauvo Jylhä

Viljasato oli tänä kesänä kohtuullisen hyvä; kauraa tuli lähes neljännes enemmän kuin viime vuonna ja myös vehnä tuotti hyvää satoa. Helsingin Myllyn toimitusjohtaja Niklas Kumlin on syystäkin iloinen, sillä takana on kaksi heikkoa kotimaisen sadon vuotta.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Sipoon Sanomien sisällöt.

Tilaa 1 kk 1 € Tilaa 24 h 2 € Tilaa 3 kk 5 €/kk Olen jo tilaaja