Susiympyrässä kolahti kovaa ja taideteos sai kyytiä – Poliisi tavoitti kuljettajan, jota epäillään törkeästä rattijuopumuksesta

Jouni Lampinen

Martinkyläntieltä Susiympyrään ajaneelta kuljettajalta meni mutka suoraksi torstaina puolenpäivän aikoihin Nikkilässä.

Kiertoliittymän keskellä olevaan taideteokseen ajautunut kuljettaja onnistui välttämään susipatsaat, mutta hän osui kuitenkin taideteokseen kuuluvaan luonnonkiveen. Raskas kivi siirtyi metrikaupalla paikoiltaan ajoväylälle.

Harmaa kivi oli turvallisuusriski ja paikalle kertyi pian onnettomuuden jälkeen kolme miestä, jotka yrittivät siirtää kiveä turvallisempaan paikkaan. Luonnonkivi oli liian raskas kolmelle miehelle liikuteltavaksi.

Onneksi paikalle saapui kunnan työntekijä, joka pyöräkuormaajan avulla sai hoidettua kiven paikoilleen.

Poliisi oli saanut tiedon ojaan ajautuneesta autosta kello 12.22. Ilmoituksen mukaan autoa kuljettanut mies vaikutti päihtyneeltä.

Poliisi huomasi jälkien perusteella, että auto oli törmännyt liikenneympyrän keskellä oleviin kiviin ja sen jälkeen ajautunut ojaan Brobölentien viereen siten, että auton perä jäi liikenneympyrään

Kuljettaja ei ollut jäänyt onnettomuuspaikalle. mutta poliisi tavoitti hänet. Kuljettaja puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Sipoon kuntakeskus sai viisi identtistä susipatsasta Martinkyläntien ja Nikkiläntien kiertoliittymään viime vuonna.

Susipatsaatovat kuvanveistäjäPekka Paikkarin käsialaa, kuten ovat myös Nikkilän kolmen muun liikenneympyrän puput, porkkanat ja perhoset.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut