Wolf-historian tärkeintä ottelua ei pelata tänä iltana Sipoossa – "Kaikki pelit on peruttu tältä kaudelta"

Sipoon Wolfin miesten jääkiekon edustusjoukkue eteni historiansa kovimpaan menestykseen lunastamalla paikan 2. divisioonan eli Rautaliigan finaaleista. Taustalla häämötti mahdollisuus taistella noususta Suomi-sarjaan.

Jääkiekkoliitto ilmoitti torstai-iltana, että koronaviruksen leviämisen estämiseksi liiton alaiset sarjakaudet päättyvät välittömästi.

Tämä tarkoittaa sitä, että Wolf ei kohtaa HC Vantaata Rautaliigan ensimmäisessä finaaliottelussa tänä iltana Sipoossa. Ei nyt, eikä myöhemminkään.

– Kaikki pelit on peruttu tältä kaudelta, Wolfin maaliahne hyökkääjä Eero Lehvonen sanoo.

Perumispäätöksen vaikutuksista kauden sijoituksiin ja ensi kauden sarjapaikkoihin tiedotetaan myöhemmin, Jääkiekkoliitto ilmoitti torstaina.

Lehvonen ymmärtää, että tällainen päätös piti tehdä tässä tilanteessa, jossa pohditaan yleisötilaisuuksien lisäksi esimerkiksi erilaisten harrastustoimintojen keskeyttämistä eri puolilla Suomea.

Wolfilla oli edellytyksiä koota jopa 300 henkeä tämän illan kotiotteluunsa, mikä olisi tarkoittanut, että Sipoon jäähalli olisi ollut tupaten täynnä.

Lehvonen muistuttaa, että kauteen on mahtunut monta yleisörikasta ja menestyksekästä hetkeä. Runkosarjan voittanut Wolf hävisi vain yhden kauden kotipeleistään ja keräsi Rautaliigan koitoksiinsa satamäärin kannattajia.

Yleisön tuki tuntui hyvältä, Lehvonen kiittää.

– Kiitos tästä kaudesta.

Lue lisää aiheesta

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut