Seitsemän sipoolaistaiteilijaa valittiin Konstrundaniin

Kulttuuri: Syyskuuhun suunniteltu tapahtuma tavoittelee 15 000 kävijää.

Pike Kokkonen on yksi Konstrundiin valituista sipoolaistaiteilijoista. Viime kesänä hänen teoksensa olivat mukana Artsibbe-näyttelyssä Nikkilässä. Mia Tadic

Ulla Yliherne

Seitsemän sipoolaistaiteilijaa on valittu mukaan tämänvuotiseen Konstrundan 2020 -tapahtumaan.

Kaiken kaikkiaan yhteensä 291 ammattitaiteilijaa, käsityöläistä ja muotoilijaa avaavat ateljeensa ja työpajansa yleisölle syyskuun toisena viikonloppuna 12.–13. syyskuuta.

Itäiseltä Uudeltamaalta mukaan valittiin 29 taiteilijaa.

Sipoosta mukana ovat Gun Tallqvist, Annika Brandt, Tero Annanolli, Pike Kokkonen, Ritva Sirjala, Claudia Valdes Salmeron sekä Tuula Aalto.

Konstrundan on vakiintunut tapahtuma, jota on järjestetty Suomessa vuodesta 2008.

Tapahtuman tavoitteena on ammattimaisen nykytaiteen, käsityön ja muotoilun ymmärryksen lisääminen sekä luovan työn edistäminen.

Tapahtuman järjestäjien mukaan tavoitteena on järjestää tapahtuma suunnitelmien mukaan, mutta he seuraavat koronatilanteen kehittymistä.

–  Toiveenamme on saada yli 15 000 kävijää.

Uutuutena tänä vuonna, sekä turvatoimena, jos fyysinen Konstrundan joudutaan koronatilanteen takia perumaan, tapahtuma tarjoaa osallistujille mahdollisuuden lyhyeen videoesittelyyn Konstrundanin verkkosivuilla.

Tapahtuman järjestää Åbolands Hantverk rf.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut