Varattua aineistoa pääsee noutamaan Sipoon kirjastoista tästä päivästä alkaen – näin se onnistuu

Kulttuuri: Sipoon kirjastot aukeavat kesäkuussa, mutta varauksia voi noutaa Nikkilästä ja Söderkullasta jo tästä viikosta alkaen.

Sipoo avaa kirjastonsa 1. kesäkuuta. Netin kautta tehtyjä varauksia voi noutaa kirjastosta jo keskiviikosta 6. toukokuuta alkaen. Jouni Lampinen

Sipoon kirjastot aukeavat 1. kesäkuuta, mutta verkkokirjaston kautta tehtyjä varauksia voi noutaa kirjastosta jo tästä viikosta alkaen. Varatun aineiston noudosta tulee kuitenkin sopia etukäteen soittamalla Sipoon kirjastojen palvelunumeroon p. 09 2353 6003 tai lähetä sähköpostia pääkirjastoon Nikkilään paakirjasto@sipoo.fi tai Söderkullan kirjastoon soderkulla.kirjasto@sipoo.fi. Asiakaspalvelunumeroon ja viesteihin vastataan arkisin kello 9–16.

Varaus on noudettavissa kahden seuraavan arkipäivän ajan varauksen tekemisen jälkeen. Varauksia voi tehdä verkkokirjastossa kirjautumalla omiin tietoihin osoitteessa helle.finna.fi.

Omista tiedoista voi myös tarkistaa, onko varaus jo odottamassa kirjastossa, vai vielä matkalla.

Verkon kautta valmiiksi lainatut varaukset pakataan kirjaston eteen odottamaan noutoa sovittuna ajankohtana. Varauksia voi noutaa maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin kello 10–16 ja tiistaisin kello 10–18.

Jos varauksia on jäänyt noutamatta, ne nostetaan päivystysajan päätteeksi takaisin suljettuun kirjastoon. Uudesta noutoajasta tulee tällöin sopia uudelleen kirjaston henkilökunnan kanssa.

Kirjaston poikkeusjärjestely kestää toukokuun loppuun.

Sipoon kirjastot ovat myös pidentäneet laina-aikoja eikä myöhästymismaksuja peritä kesäkuun alkuun kestävän sulun ajalta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut