Kehäradan liikenteessä häiriö, korjaustyöt kestänevät tunteja

Korjaustöiden ajan esimerkiksi Vantaan Leinelän asemalle ei junalla pääse. Arkisto / Armi Suojanen
Jussi Vehkasalo

Jussi Vehkasalo

Kehäradan rautatieliikenteessä on häiriö, tiedottavat muun muassa VR, Finrail ja HSL. Finrailin aamuyöllä julkaiseman tiedotteen mukaan Pasilassa on yöllä katkennut valokaapeli, joka vaikuttaa liikenteenohjausjärjestelmiin. Vian takia Kehäradalla ajetaan supistetulla liikenteellä vain Helsinki-Martinlaakso-Helsinki välillä, kertoo Finrail. Helsinki-Tikkurila-Helsinki välillä K-junaliikenne kulkee normaalisti.

Vika vaikuttaa myös väleille Pieksämäki-Joensuu ja Pieksämäki-Jyväskylä. Henkilöliikenne korvataan linja-autoilla.

HSL:n mukaan korjaustyöt kestänevät useita tunteja. P-junat liikennöivät 7. toukokuuta kello 6 lähtien harvennetuin vuoroin väliä Helsinki-Martinlaakso, josta ne kääntyvät takaisin Helsinkiin I-junina. P-junat lähtevät Helsingistä minuuteilla -08, -28 ja -48. Muille Kehäradan asemille (Vantaankoski, Vehkala, Kivistö, Aviapolis, Lentoasema ja Leinelä) ei ole liikennettä, eivätkä I-junat liikennöi Helsingistä lentoaseman suuntaan. K-junat liikennöivät normaalisti, joten niillä pääsee liikkumaan tavalliseen tapaan Helsingin ja Hiekkaharjun välillä.

Junille vaihtoehtoisten yhteyksien etsimisessä auttaa Reittiopas. Kun hakukenttään syöttää lähtö- ja määräpaikan, on otettava kulkumuotokuvakkeista pois juna, jolloin jäljelle jäävät Kehäradan asemille vievät bussiyhteydet.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Tältä näyttää pian avautuvassa, laajennetussa Sipoonlahden koulussa —”Niin huikea, että sukat pyörivät jaloissa”
 2. Pekka Päivärinnalta tyydyttävä avaus – "Imussa pysyttiin, mutta ohi ei ollut asiaa"
 3. Anna koneen vaan laulaa – "Meillä on käyttöohjeet kolmessa eri muodossa"
 4. Väkivalta-, huumausaine- ja omaisuusrikosten määrät kasvussa – "Henkirikokset ovatkin lähes poikkeuksetta selvinneet"
 5. Bilettäjä palasi korkealle tasolleen – "Kunnossa ei ole ollut mitään vikaa"
 6. Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä Kaivohuoneen pahoinpitelystä ja kuolemantuottamuksesta
 7. Virossa järjestetyssä tilaisuudessa altistui koronavirukselle kymmeniä suomalaisia, joista yli puolet helsinkiläisiä – näillä laivavuoroille he palasivat
 8. Yrityksen autolle on nimettävä käyttövastaava, muistuttaa poliisi – maksut liikennevirheistä kasautuvat omistajille
 9. Koronaviruksen pikatestausasema aukeaa Helsinkiin – tuloksen saa tunneissa
 10. Miten onnistuu kimppa-asuminen koronan aikana? Vuokranantajat tekivät listan seikoista, jotka on hyvä ottaa huomioon
 11. Merestä löytyi ruumiinosia Helsingissä – yhteyttä esimerkiksi paloittelusurmaan ei tämän hetken tiedon mukaan ole
 12. Pääkaupunkiseudun johtajat vaativat selkeää ja pikaista linjausta maskisuositukseen – Uusia tartuntoja ilmennyt kaikissa ikäryhmissä
 13. OK Trianin järjestämä Sipoon ja Porvoon suunnistuskoulun lukukausi alkaa taas – lasten ja nuorten lisäksi myös aikuiset pääsevät opettelemaan kartan ja kompassin käyttöä luonnossa
 14. Helsingin nastarengaskielto jakaa mielipiteet: "Nastarenkaat antavat vääränlaisen turvallisuudentunteen" – "Autosta tulee pulkka"
 15. Hidastuksia liikenteessä Helsingin ja Turun välillä – vanha risteyssilta puretaan viikonloppuna

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.