Kai Hypén sai Sipoonkorpi-oppaansa valmiiksi – "Toivottavasti lukija innostuu tutustumaan myös vähemmän tunnettuihin paikkoihin"

Sipoolaisen valokuvaaja ja luontoyrittäjä Kai Hypénin yhdessä helsinkiläisen tietokirjailija Seppo Parkkisen kanssa tekemä luonto-opas Sipoonkorven kansallispuistosta on valmistunut.

Opas esittelee Sipoonkorven kauneimmat lammet, kalliot, suot, purot ja lehdot eläimineen ja kasveineen. Kohteet ja niille johtavat reitit on koottu kartoille.

Saapumisohjeet sisältävät ajantasaiset tiedot myös pysäköintialueista ja joukkoliikenneyhteyksistä.

– Toivomme, että opas innostaa lukijaa tutustumaan myös Sipoonkorven vähemmän tunnettuihin osiin ja niiden upeisiin luontoelämyksiin, Parkkinen ja Hypén sanovat tiedotteessa.

He toivovat kirjan opastavan luontoa kunnioittavaan, kiireettömään liikkumiseen kansallispuistossa.

Kai Hypén oli kirjoittanut Sipoonkorvesta aikaisemminkin. Hän on tehnyt esimerkiksi kuvareportaasin luontokuvauslehti Lumoon.

Lue myös: Metsä kertoo, kun osaa katsoa – Opaskirja Sipoonkorpeen valmistuu ensi keväänä

Lue myös: Keravan vankilan vangit rakentavat Sipoonkorpea – "Aika kuluu paremmin, kun tekee jotain"

Lue myös: Ruuhkat kiristävät tunnelmaa Sipoonkorvessa – puistomestari ohjeistaa retkeilijöitä: "Kävijöitä on nyt liikaa"

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut