Ikävöitkö ravintolavaunun lihapullia? VR:n ruokaverkkokauppa sai ensimmäiset tilaukset puolessa tunnissa

Nyt ei tarvitse enää lähteä junamatkalle päästäkseen ravintolavaunun tunnelmaan. VR nimittäin on polkaissut pikavauhtia pystyyn oman verkkokaupan, jossa on tarjolla ravintolavaunun ruoka-annoksia.

Ruoat toimitetaan suoraan kotiovelle, tosin tällä hetkellä vain Helsingin kantakaupungissa.

VR:n lihapullia ilmeisesti on kaivattu, sillä tiedotteen mukaan ensimmäiset tilaukset tulivat vain puoli tuntia verkkokapan avaamisen jälkeen ja myynti on kehittynyt toivotusti siitä lähtien. VR:ltä on tiedotteen mukaan myös toivottu jakelualueen laajentamista.

– Sähköinen lihapulla-automme on päässyt hyvin vauhtiin. Tulemme jatkossakin varmasti nopealla aikataululla testaamaan uusia liiketoimintamalleja, kertoo VR:n kaukoliikenteen palveluista ja ravintolatoiminnasta vastaava palvelujohtaja Piia Tyynilä tiedotteessa.

Verkkokauppa syntyi varsin vikkelästi, sillä koko projekti ideasta toteutukseen vei puolitoista viikkoa. Itse verkkokaupan toteutukseen tarvittiin neljä päivää.

– Verkkokauppaprojekti Columbia Roadin kanssa todisti, että VR:n kaltainen iso organisaatio pystyy läpiviemään liiketoiminnan kehitysprojekteja osaavan kumppanin kanssa nopeasti ja joustavasti. Verkkokaupalla mahdollistamme ravintolaliiketoiminnan osittaisen jatkumisen, ja saamme ennen kaikkea arvokasta oppia lisäpalveluiden myyntiin tulevaisuudessa”, kertoo VR Groupin CDO Antti Kleemola tiedotteessa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut