Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sipoossa kuvatun suosikkisarjan traileri julki – tältä näyttää Downshiftaajien kolmas kausi

Sipoossa kuvatun kotimaisen tv-sarjan, Downshiftaajien uudesta kaudesta on julkaistu ensimmäinen traileri. Esittelyfilmissä vilahtaa useasti Sipoon Hindsbyn maisemat, joissa sarjan kuvauksia tehtiin alkuvuodesta.

Hindsbyn kohtaukset on kuvattu sipoolaisen Annette Bromanin kodissa. Bromanin koti esittää tv-sarjan kolmannella kaudella näyttelijä Jussi Vatasen esittämän hahmon Tommin lapsuudenkotia kuvitteellisessa Hankalammen kylässä.

Sipoon lisäksi sarjan kolmatta kautta on kuvattu muun muassa Porvoossa, Pornaisissa ja Helsingissä.

Sarja kertoo Vatasen esittämän Tommi Kuuselan ja tämän vaimon Sadun ( Iina Kuustonen) elämästä.

Kolmannella kaudella Kuuseloiden elämä mullistuu, kun Tommi saa yllättävän työtarjouksen kotiseudultaan Hankalammelta. Tommin ja Sadun paluumuutto maaseudun rauhaan ei kuitenkaan suju ihan niin pehmeästi kuin suunnitelmissa on ollut, sillä vastassa onkin hieman hankalampi projekti.

Elämänarvojaan pohtivat myös Helsinkiin jääneet Aaro ja Pia Jalonen ( Mikko Leppilampi ja Niina Lahtinen), jotka ovat päätymässä avioeroon. Avioeron harkinta-aikana pienen Viljamin vanhempien suhteita mutkistaa lisäksi Pian Olavi-isä, joka aloittaa bisnekset yhdessä Aaron kanssa.

Yksinelävä Marja-Liisa ( Anna-Leena Härkönen) puolestaan pelkää kuollakseen yksin vanhenemista ja etsii itselleen elämänkumppania.

Sipoossa kuvattujen kohtausten ohjaamisesta on vastannut Antti Heikki Pesonen, jolle Sipoo on jo entuudestaan tuttu. Pesonen on ohjannut myös komediasarja Sipoon herttuan toisen tuotantokauden.

Downshiftaajien kolmas kausi saa ensi-iltansa 25. kesäkuuta Elisa Viihteen suoratoistopalvelussa.

Lue myös: Suosittua tv-sarjaa kuvattiin Hindsbyssä – sipoolaisen Annette Bromanin koti muuttui Jussi Vatasen ja Mikko Leppilammen työpaikaksi