Monitoimihalli aukeaa, mutta Seniorisalin tauko jatkuu

Monitoimihalli aukeaa yleisön käyttöön kesäkuun ensimmäinen päivä koronatauon jälkeen. Mia Tadic

Vaikka koronaepidemian takia suljettuna ollut Monitoimihalli avaa ovensa maanantaina 1. kesäkuuta, seniorisalin tauko jatkuu. Torstai-aamupäivisin Monitoimihallin kuntosali on ollut varattu 60 vuotta täyttäneille kuntosalisaliin tutustumista ja kuntosaliharrastusta varten.

Sipoon kunnan lähettämän tiedotteen mukaan monet ikääntyneet kuuluvat koronavirustaudin riskiryhmään, joten kunta on päättänyt, että tätä niin kutsuttua Seniorisali-vuoroa ei järjestetä kesäkuun aikana.

Tiedotteen mukaan seniorisali-toiminta jatkuu elokuussa, ellei koronapandemiatilanteessa tapahdu oleellista muutosta.

Monitoimihalli on kesäkuussa käytössä muutaman viikon aina juhannukseen saakka, jonka jälkeen alkaa hallin jokavuotinen kesätauko.

Kunnan mukaan Monitoimihalli avautuu tämän hetkisten tietojen perusteella jälleen maanantaina 3. elokuuta ellei koronavirusepidemiassa tule hallitoimintaan vaikuttavia muutoksia.

Kunnan ulkoliikuntapaikat sekä -alueet ovat käytettävissä kunhan käytössä muistaa noudattaa yleistä hyvää hygieniaa ja turvaohjeita. Sen sijaan puku- ja pesuhuonetilat pysyvät suljettuina.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut