Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Monitoimihalli aukeaa, mutta Seniorisalin tauko jatkuu

Vaikka koronaepidemian takia suljettuna ollut Monitoimihalli avaa ovensa maanantaina 1. kesäkuuta, seniorisalin tauko jatkuu. Torstai-aamupäivisin Monitoimihallin kuntosali on ollut varattu 60 vuotta täyttäneille kuntosalisaliin tutustumista ja kuntosaliharrastusta varten.

Sipoon kunnan lähettämän tiedotteen mukaan monet ikääntyneet kuuluvat koronavirustaudin riskiryhmään, joten kunta on päättänyt, että tätä niin kutsuttua Seniorisali-vuoroa ei järjestetä kesäkuun aikana.

Tiedotteen mukaan seniorisali-toiminta jatkuu elokuussa, ellei koronapandemiatilanteessa tapahdu oleellista muutosta.

Monitoimihalli on kesäkuussa käytössä muutaman viikon aina juhannukseen saakka, jonka jälkeen alkaa hallin jokavuotinen kesätauko.

Kunnan mukaan Monitoimihalli avautuu tämän hetkisten tietojen perusteella jälleen maanantaina 3. elokuuta ellei koronavirusepidemiassa tule hallitoimintaan vaikuttavia muutoksia.

Kunnan ulkoliikuntapaikat sekä -alueet ovat käytettävissä kunhan käytössä muistaa noudattaa yleistä hyvää hygieniaa ja turvaohjeita. Sen sijaan puku- ja pesuhuonetilat pysyvät suljettuina.