Seniorit saivat sipoolaisilta 170 kevättervehdystä

Söderkulla skolasta lähetettiin tervehdyksiä suomeksi ja ruotsiksi. Sipoon kunta

Koronakevään yksinäisyyden katkaisemiseksi järjestetty Kevätterveiset-kampanja ilahdutti yksin ja palvelutaloissa asuvia ikäihmisiä kymmenellä paikkakunnalla toukokuussa. Sipoossa ikäihmisille saapui noin 170 tervehdystä, tiedottaa Sipoon kunta.

– Lämmin kiitos kaikille tervehdysten lähettäjille!

Siskot ja Simot -yhteisön kanssa yhteistyössä tehty kampanja keräsi koko Suomessa yhteensä 3 460 tervehdystä: kortteja, kirjeitä, runoja, piirustuksia, maalauksia, itse tehtyjä puuhatehtäviä ja ristikoita, päiväkotilasten laulutervehdyksen, villasukkia ja suklaata.

Terveisiä askarreltiin kotien lisäksi ahkerasti monissa kouluissa ja päiväkodeissa.

Sipoossa kevätterveisiä askarreltiin muiden muassa ainakin Söderkulla skolassa ja Västerskogin päiväkodissa. Koululaiset toivottivat yli 70-vuotiaille sipoolaisille lähettämissään terveisissä voimia, terveyttä, toivoa ja iloa.

– Sitä terveiset myös toivat saajilleen. Terveisiä on toimitettu perille esimerkiksi Sipoon kotihoidossa. Kotihoidosta kerrotaan, että vastaanottajat ovat ilahtuneet saamistaan terveisistä ja ottaneet ne lämpimästi vastaan, kunta kertoo tiedotteessaan.

Siskot ja Simot tarjoaa myös kesälahjan ikäihmisille ja iskelmämusiikin ystäville niin Sipoossa kuin muualla: Ikivihreän kesäkonsertin, jossa esiintyivät iskelmätaivaan kestotähti Marita Taavitsainen, vuoden 2017 tangokuningas Teijo Lindström ja laulava lentäjä ja lauluntekijä Mikael Konttinen.

Tallenne 11. kesäkuuta lähetetystä konsertista on vapaasti katsottavissa Siskojen ja Simojen YouTube-kanavalla.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut