Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Peruslippumme maksaa 2,99 euroa" – Uusi halpabussifirma aloittaa liikennöinnin Helsingistä Turkuun

Uusi halpabussiyhtiö Nanobus.fi aloittaa liikennöinnin kaksikerroksisella linja-autolla Helsingin ja Turun välillä 13. elokuuta, kerrotaan yhtiön tiedotteessa. Nanobusilla tulee olemaan arkipäivisin kolme edestakaista suoraa yhteyttä Helsingin ja Turun välillä. Viikonloppuisin ja pyhinä ajetaan kaksi edestakaista vuoroa.

Nanobusin tiedotteen mukaan yhtiö aikoo haastaa markkinat äärimmäisen edullisilla lippuhinnoilla. Liput ovat myynnissä yhtiön omilla verkkosivuilla ja Matkahuollon varauspalvelussa.

– Aloitamme aggressiivisen hintakilpailun saadaksemme jalansijaa markkinalta. Peruslippumme maksaa 2,99 euroa. Näitä on myynnissä tuhansia. Suosituimmille lähdöille hinta asettuu muutaman euron kalliimmaksi, kertoo Nanobus.fi-yhtiön toimitusjohtaja Henri Autio tiedotteessa.

Autio opiskelee kolmatta vuotta Turun kauppakorkeakoulussa ja matkustaa itsekin usein Helsingin ja Turun välillä. Yrityksessä on Aution lisäksi vastuuhenkilönä hänen kaksoisveljensä, joka opiskelee Aalto yliopistossa.

Nanobusin reitti kulkee Helsingistä Kampin kaukoliikenneterminaalista Turun linja-autoasemalle. Matkalla bussi pysähtyy Helsingin Meilahdessa, Espoon Nihtisillassa, Lohjan Muijalassa, Salon Piihovissa ja Paimion Nesteellä. Turussa pysäkkejä ovat yliopisto, Tuomiokirkko ja linja-autoasema. Matka-aika on 2 tuntia 15 minuuttia.

Pikavuoroliikenteessä Helsingin ja Turun välillä sekä myös pikavuoroliikenteessä muualla Suomessa toiminut Pohjolan Liikenne lopetti kaukoliikenteen pikavuoronsa alkuvuodesta 2019 ja keskittyi sopimus- ja lähiliikenteeseen.

VR aloittaa toivotun lisäpalvelun – "Matkustajille, jotka tarvitsevat matkalleen tavallista enemmän yksityisyyttä ja rauhaa"

Bussiyhtiö keksi ovelan myyntikikan – Maksa turvavälistä, osta tyhjä paikka