Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi vaitonainen miehen epäiltyyn murhaan liittyvistä tutkimuksista Helsingissä – 12 epäiltyä pidätetty: 10 miestä, 2 naista

Helsingin poliisilaitos tiedottaa jatkavansa viime viikolla paljastuneen henkirikoksen tutkintaa. Helsingin käräjäoikeus vangitsi viikonloppuna kymmenen miestä ja kaksi naista todennäköisin syin murhasta epäiltyinä. Epäillyt ovat syntyneet 1970–1990-luvuilla.

Tutkinta etenee, ja poliisi jatkaa epäiltyjen kuulusteluja sekä muita tutkintatoimenpiteitä. Poliisi ei vielä tässä vaiheessa voi tiedottaa yksityiskohtia asiasta, koska se voisi vaarantaisi esitutkinnan. Poliisi tiedottaa lisää, kun se on mahdollista.

Poliisi tiedotti 31. heinäkuuta, että sen tietoon tuli Helsingissä keskiviikkona 29. heinäkuuta henkirikos, jota tutkitaan murhana. Poliisi otti samana päivänä kiinni rikoksesta epäiltyinä kaksitoista henkilöä. Henkirikoksen uhri oli aikuinen mies.