435 nuorta sai työkokemusta – Osuuskauppa työllisti kesätöihin jopa aiempaa enemmän

Apukäsiä tarvittiin eniten marketkaupassa, mutta myös ravintolat, kahvilat, liikenneasemat, rauta- ja puutarhakauppa ovat työllistäneet nuoria. Varoboden-Osla

Varuboden-Osla kertoo pystyneensä tarjoamaan kevään poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta tänä kesänä kesätöitä ja kesäharjoittelupaikkoja 435 nuorelle Hangosta Loviisaan ulottuvalla toimialueellaan.

Tämä on yli sata työntekijää enemmän kuin aiempina kesinä ja kuin ennalta oli arvioitu.

Apukäsiä tarvittiin enimmäkseen marketkaupassa, mutta myös osuuskaupan muut toimialat kuten esimerkiksi ravintolat, kahvilat, liikenneasemat, rauta- ja puutarhakauppa ovat työllistäneet nuoria.

– Olemme todella iloisia ja ylpeitä siitä, että olemme tämän poikkeuksellisen kevään jälkeen pystyneet työllistämään nuoria ja siten osaltamme varmistamaan heidän hyvinvointiaan ja työkokemuksen karttumista aikana, jolloin kesätöiden saaminen on ollut haastavampaa kuin aikaisempina vuosina, henkilöstöpäällikkö Paula Pajunen sanoo.

Nikkilän ja Söderkullan S-marketit kuuluvat Varuboden-Oslaan.

Omalla toimialueellaan Varuboden-Osla on pystynyt tarjoamaan paikallisesti monta uutta työkokemusta nuorille niin kesätöiden kuin Tutustu ja tienaa -harjoittelun myötä.

Monelle nuorelle on myös tärkeää, kun he hakevat kesätöitä, että työpaikka sijaitsee lähellä kotia ja on jo ennestään tuttu, esimerkiksi oma lähikauppa.

Varuboden-Osla on panostanut merkittävästi niin henkilöstön kuin asiakkaidenkin turvallisuuteen esimerkiksi turvavälein, pleksein, käsidesein ja kuulutuksin ja näin ollen myös kesätyöntekijät ovat voineet tulla tänä poikkeusaikanakin luottavaisin mielin töihin.

– Viime vuosina Varuboden-Oslassa on nostettu esiin, miten tärkeitä nuoret ovat meille. Haluamme tarjota mahdollisuuden positiiviseen työkokemukseen niin monelle alueemme nuorelle kuin mahdollista, Paula Pajunen toteaa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut